Antena Căutare

Cum ar arăta Chef Cătălin Scărlătescu cu păr lung. Imaginea neașteptată făcută publică de Doina Teodoru: „Scoică Voievod”

Cum ar arta Chef Cătălin Scărlătescu cu păr lung. Iubita lui, Doina Tedoru, a postat o imagine amuzantă în mediul online. Cum arată celebrul bucărat cu părul lung și barba grizonate.

colaj foto chef catalin scarlatescu si doina teodoru Galerie
Cum ar arta Chef Cătălin Scărlătescu cu păr lung. Iubita lui, Doina Tedoru, a postat o imagine amuzantă în mediul online. Cum arată celebrul bucărat cu părul lung și barba grizonate. | Antena 1

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita sa au petrecut această minivacanță departe de agitația orașului. Cei doi îndrăgostiți au ales să se retragă la malul mării, acolo unde celebrul bucătar a și gătit la un eveniment. Cu toate acestea, ei au avut și timp de distracție, iar Doina Teodoru a publicat o imagine complet neașteptată cu partenerul ei.

Cum ar arăta Chef Cătălin Scărlătescu cu părul lung și barbă. Ce a postat iubita lui

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au distrat de minune, în acest weekend la mare. Cei doi au ales ca destinație Vama Veche și în timp ce chef-ul a gătit, iubita lui i-a fost alături și au petrecut timp de calitate împreună.

Pe parcursul zilelor de weekend, ei au împărtășit mai multe imagini amuzante cu prietenii lor virtuali. Dacă într-un clip postat pe Insta Story, Chef Cătălin Scărlătescu a filmat-o pe iubita lui în timp de învăța să gătească pește, însă aceasta a mers la următorul nivel.

Frumoasa actriță a apelat la un filtru care l-a transformat complet pe juratul Chefi la Cuțite. Aceasta a vrută să vadă cum i-ar sta iubitului ei cu păr lung, iar rezultatul este uluitor.

În fotografia postată de Doina Teodoru pe Instagramul său, acesta apare într-un tricou gri, cu părul lung și barba grizonate, zâmbind la cameră. El mai ține în mână o scoică, fel de mâncare pentru care acesta este deja celebru.

Și de acolo probabil și numele „de cod” pe care aceasta i l-a oferit. „Scoică Voievod” a scris asta lângă imagine, inspirată fiind de apariția chef-ului.

Citește și: Doina Teodoru, imagine înduioșătoare din copilărie. Cum arăta iubita lui chef Cătălin Scărlătescu când era mică

Ce spune Cătălin Scărlătescu despre căsătoria cu Doina Teodoru

Cătălin Scărlătescu a vorbit la petrecerea organizată cu ocazia celebrării restaurantului său despre planurile de viitor cu partenera sa. La insistențele reporterului, cheful a răspuns și la unele dintre cele mai “picante” întrebări legate de oficializarea relației: “Când vă însurați? Când o cereți pe doamna?”, întreabă reporterul.

„Nu știu încă! Facem altfel, fii atent! În majoritatea timpului eu fac ce trebuie să fac și în rest fac ce vreau”, spune chef Scărlătescu.

„Deci rămâneți independent!”, completează reporterul.

„Dar eu tot timpul am fost independent. Și dacă mă însor tot independent sunt”, spune chef Cătălin Scărlătescu.

„Eu zic că e mai greu acolo, că și femeia are un cuvânt de spus”, spune reporterul.

„Dar și acum are, completează cheful (...) Mie Bontea mi-a zis așa <<Însurat e un pic mai bine decât spânzurat>>”, adaugă râzând cheful, care a completat spunând că până acum ceva timp colegii săi de la emisiunea culinară îl întrebau de căsătorie, iar acum îl întreabă de copii.

De asemenea, el a mai spus, recent, că și în cazul în care s-ar însura vreodată, nu s-ar conformat tradiției. „Nu mă luați cu astea, nu mă îmbrac în mire nici dacă mă însor! Dacă devin mire mă îmbrac în pantaloni scurți. Și poate îmi pun și șlapi! (n.r.: râde)”, a spus Cătălin Scărlătescu, pentru fanatik.ro.

Citeșt și: De ce s-a îndrăgostit Cătălin Scărlătescu de Doina Teodoru. Ce are special actrița, din perspectiva chef-ului

Chef Florin Dumitrescu, imagine de colecție din copilărie. Cum arăta la 9 ani... Radu Iustin Câmpeanu de la Chefi la cuțite sezonul 11 s-a filmat alături de iubita lui. Cum arată tânăra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x