Antena Căutare

Chef Florin Dumitrescu a dezvăluit ce tatuaj impresionant are pe spate! Mesajul i-a lăsat fără cuvinte pe fani!

Recent, chef Florin Dumitrescu a reușit să își uimească fanii atunci când a arătat tuturor ce tatuaj ascunde sub haine! Cine ar fi crezut?

Recent, chef Florin Dumitrescu a reușit să își uimească fanii atunci când a arătat tuturor ce tatuaj ascunde sub haine! Cine ar fi crezut?

Temutul jurat de la „Chefi la cuțite” a prins curaj să finalizeze un tatuaj început în 2012, iar acum este foarte mândru de el!

A postat poza pe internet și, așa cum era de așteptat, fanii au fost mai mult decât surprinși! Cine ar fi crezut că Florin Dumitrescu are un asemenea hobby?

„In 2012 am primit cadou de la iubita mea un tatuaj facut de un om pe care il admir foarte tare, Alex Petcu. Acum, in 2016, am reusit sa il termin si in felul asta sa ma bucur si de schita tatuajului inramata! Alex, promit ca zilele astea ajung la tine sa ridic schita si sa pozam tatuajul”

Totuși, ce reprezintă acesta mai exact? Un blazon cu chipul unui leu, dar și cu un mesaj extrem de sugestiv!

Sub leu și elementele de bucătărie scrie „Dumnezeu a creat mâncarea, iar diavolul bucătarii” (opera „Ulise”, scrisă de James Joyce)

Tu ce părere ai?

Luni 14 noiembrie, de la ora 20:30 poți vedea semifinala emisiunii, iar marți, 15 noiembrie, vei afla marele câștigător! Urmărește Antena 1 de la 20:30 ca să îți susții preferatul!

Deși n-a câștigat nicio probă în confruntări, Scărlătescu primește laude! ”Chef Cătălin este unul dintre cei mai buni bu... Se apropie clipa cea mare la „Chefi la cuțite”! Cei trei jurați se pregătesc de bătălia finală!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x