Antena Căutare

Deși n-a câștigat nicio probă în confruntări, Scărlătescu primește laude! ”Chef Cătălin este unul dintre cei mai buni bucătari români în viață!"

Chefii au luptat cu toate armele pentru a ajunge în semifinale cu cât mai mulți dintre concurenții din echipele lor, însă tensiunea și-a spus cuvântul.

Chefii au luptat cu toate armele pentru a ajunge în semifinale cu cât mai mulți dintre concurenții din echipele lor, însă tensiunea și-a spus cuvântul.

Ghinionistul Scărlătescu, care a avut parte de cea mai dezbinată echipă, a rămas doar cu Robert, în speranța că acesta va spăla rușinea echipei negre, care n-a reușit să câștige nicio probă în confruntări.

În ciuda ghinionului, Florin Dumitrescu a avut numai cuvinte de laudă la adresa colegului său.

”Scărlătescu este unul dintre cei mai buni bucătari în viață, dar sezonul acesta nu a fost ajutat de echipă”, a spus conducătorul echipei argintii, care are cei mai mulți concurenți în semifinală, patru la număr.

Ingredientele surpriză – marea provocare pentru concurenții de la „Chefi la cuțite”! Tu făceai față?... Chef Florin Dumitrescu a dezvăluit ce tatuaj impresionant are pe spate! Mesajul i-a lăsat fără cuvinte pe fani!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x