Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Raman cu tine

Chefi la cuțite

JOI, VINERI, SAMBATA, DUMINICA, LUNI | ora 20.30

Chef Florin Dumitrescu a motivat concurenții cu… ţuică! Ce plan diabolic a pus în aplicare, de fapt! „De ce? De prunăăă!"

Înainte de startul celei de-a patra confruntări din sezonul șapte „Chefi la cuțite”, chef Florin Dumitrescu a făcut cinste cu ţuică de prună concurenților din cele trei echipe aflate în competiţie. A avut, însă, un plan diabolic.

Chefi la cuțite. Chef Florin Dumitrescu a motivat concurenții cu… ţuică!

„E prima oară când am toată echipa în battle patru. Încerc să-i ajut mereu să-și depășească momentele grele și să ajungă cât mai departe în concurs. I-a venit pachetul lui Dubai, de la Maramureș, cu palincă. Am zis să-i cinstim pe toți, să începem ziua cum trebuie”, a spus chef Florin Dumitrescu.

„De ce? De prunăăăă!", au strigat toți, în cor.

„Era singurul fel în care puteam să îi fac pe toți să strige sloganul echipei albastre”, a recunoscut chef Florin Dumitrescu.

În echipa verde, chef Sorin Bontea și-a avertizat concurenții că mai are o amuletă importantă.

„Toată lumea are ceva de spus în echipa asta. Fiecare are șansa lui. Vreau ca fiecare să aibă ocazia să fi lider. Vreau să-și asume, să aibă responsabilitatea pentru ceea ce fac. Am o amuletă care spune că pot să salvez pe unul dintre voi, dar să-l trimit pe altul dintre voi acasă”, a spus chef Sorin Bontea.


🔥 Edițiile speciale Titani la cutite se văd online pe AntenaPlay ⏩ antenaplay.ro/titani-la-cutite. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer.


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro