Chefi la cuțite

MARȚI | ora 20.00

Chef Florin Dumitrescu are o armă secretă! Robert va fi următorul câștigător al emisiunii „Chefi la cuțite”?

 

Robert Csaba Hajdu are 30 de ani și este bucătar în Anglia! Experiența și talentul culinar l-au convins pe Chef Florin Dumitrescu să-l ia în echipa sa!

Pasiunea lui Robert pentru gastronomie este o moștenire de familie, bunica și tatăl concurentului fiind cei care l-au inspirat să aleagă acest domeniu.

A început să gătească la hanul mătușii din Budapesta, după care și-a încercat norocul în Statele Unite ale Americii și a avut șansa de a descoperi secretele unor bucătari extraordinari în Marea Britanie.

 

Pas cu pas, Robert a trecut prin toate etapele, de la bucătar de linie, la sous chef în restaurante cu stele Michelin, astfel încât experiența sa gastronomică este incontestabilă.

Își dorește să câștige alături de Florin Dumitrescu, cheful său preferat, ca pe mai departe să inspire și să educe generația nouă de bucătari.

Totuși, nimeni nu va uita cu ce tricou și-a făcut el apariția în etapa de preselecții, la „Chefi la cuțite”!


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezon special se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/Luarcdv. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI