Antena Căutare

Hocus-pocus preparatus! Harry Potter a venit la „Chefi la cuțite”: „Nu am prietenă, nu am viață, nu am decât un singur lucru!”

Robert Csaba trăiește pentru bucătărie. O spune chiar el. Românul venit îmbrăcat într-un tricou al Școlii de Magie Hogwarts, locul în care Harry Potter a învățat să fie un vrăjitor desăvârșit, concurentul a pregătit un starter cu care vrea să-i cucerească pe cei trei jurați.

Știe că nu va fi ușor, dar are încredere în propriile calități, mai ales că pentru el nu există altceva în viață decât bucătăria: „Trăiesc pentru a găti. Nu am viață, nu am prietenă... Pentru mine există doar bucătăria”.

A gătit un macrou atipic, care i-a surprins pe oamenii care decid cine rămâne în concurs și cine pleacă acasă.

După glumele tipice de la început, cei trei chefi au recunoscut că au de-a face cu un profesionist în această artă culinară: „România nu prea e pregătită pentru un astfel de produse”, este convins Florin Dumitrescu.

Sunteți pregătiți?! Un concurent revine la „Chefi la cuțite” pentru a cincea oară!... Elena, concurenta care-i reduce la tăcere pe chefi: „Cu trei de-o dată nu am încercat niciodată. Nu este una dintre fant...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x