Antena Căutare

Chef Florin Dumitrescu, declarație înainte de război! „Astăzi se fac doi ani de când...”

Recent, chef Florin Dumitrescu a postat pe pagina sa de socializare cea mai frumoasă declarație de iubire, adresată celei care i-a furat definitiv inima!

Recent, chef Florin Dumitrescu a postat pe pagina sa de socializare cea mai frumoasă declarație de iubire, adresată celei care i-a furat definitiv inima!

„Totul a început cu un zâmbet. Ți-ai făcut intrarea în viața mea într-un mare stil și nu aveam de unde să știu atunci că viața mea o să se schimbe.

Am început timid cu câteva scrisori trimise online, câteva momente frumoase pe terasă, dar fără nici un semnal că totul se va duce în direcția asta.

Doi copii, un credit la bancă, vis comun și planuri de viitor până la bătrânețe. Momentele în care toți ne-au spus că suntem făcuți unul pentru celălalt sunt epice. Momentul în care am cerut Universului să scoată în cale femeia vieții mele nu îl voi uita niciodată mai ales că te-a adus pe tine în viața mea.

Astăzi, după 2 ani de la nuntă, după 6 ani de când te-am cerut Universului, sunt mândru că ai ales să nu iubești pe altcineva în afară de mine.

Te iubesc, femeie!”

Așa cum era de așteptat, mesajul a fost extrem de apreciat de fani, care au dat mii de like-uri.

Au plecat acasă! Alți concurenți au părăsit competiția! Zarurile au fost aruncate, aceștia sunt finaliștii!... Trei concurenți și un premiu de 30.000 de euro! Se dă bătălia finală, iar emoțiile ating cote maxime!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x