Antena Căutare

Trei concurenți și un premiu de 30.000 de euro! Se dă bătălia finală, iar emoțiile ating cote maxime!

A venit momentul decisiv! De data aceasta va fi ales marele câștigător al emisiunii „Chefi la cuțite”! Cine crezi că va câștiga?

A venit momentul decisiv! De data aceasta va fi ales marele câștigător al emisiunii „Chefi la cuțite”! Cine crezi că va câștiga?

Cei trei chefi, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, au decis ca Mircea, Cătălina și Cristi să ajungă în finală.

Cei trei concurenți vor trece prin focurile iadului pentru marele premiu de 30.000 de euro!

Au fost zeci de concurenți. Unii bucătari, alții care nu au profesat în acest domeniu. Unii aveau experiență, alții au lucrat în locuri incredibile! De la adolescenți ți până la pensionari, de la artiști și până la preoți și matematicieni, în concurs au venit oameni din toate colțurile țării!

„Am cunoscut atâția oameni frumoși și acesta este un sentiment extraordinar”, a spus chef Sorin Bontea.

Totuși, în competiție au rămas doar trei bucătari: Mircea Farcaș (echipa neagră), Cătălina Amarghioalei (echipa roșie) și Cristi Șerb (echipa argintie).

Așa cum era de așteptat, înainte de marele deznodământ, cei trei chefi și-au amintit de cele mai frumoase clipe din etapa de selecții. De asemenea, poveștile și glumele chefilor sunt de-a dreptul savuroase.

Tu ți-ai ales preferatul?

Chef Florin Dumitrescu, declarație înainte de război! „Astăzi se fac doi ani de când...”... Râzi cu lacrimi! Chefii își amintesc de cele mai tari faze din emisiune! De la glumițe spumoase și până la peripeții del...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x