Live acum
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Chef Florin Dumitrescu, schimbare radicală de look în 2020! Cum arată acum juratul emisiunii Chefi la cuțite

sSurpriză de proporții pentru fanii emisiunii Chefi la cuțite! Recent, Chef Florin Dumitrescu a arătat ce look complet schimbat are în anul 2020! Cum arată juratul fără barbă?

Cum arată acum Florin Dumitrescu de la Chefi la cuțite?

Sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite nu a fost unul tocmai norocos pentru Florin Dumitrescu, fiindcă nu a reușit să câștige.

S-a întrecut cu Sorin Bontea și cu Cătălin Scărlătescu în numeroase battle-uri culinare, apoi și-a făcut o echipă de excepție de bucătari pricepuți, alături de care a încercat să lupte pentru a ajunge în finală și pentru a câștige trofeul.

Chef Florin Dumitrescu de la Chefi la cuțite

Chiar dacă nu a reușit, Chef Florin Dumitrescu nu se lasă bătut și promite să revină cu forțe proaspete. Se pare că anul 2020 e un an al schimbărilor, căci celebrul jurat al emisiunii Chefi la cuțite s-a ales inclusiv cu un look nou.

Recent, acesta s-a pozat fără barbă și purtând o șapcă, iar noul look i-a surprins pe fani. Aceștia nu au ratat ocazia de a-l complimenta, iar fotografia a făcut imediat senzație.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezonul 7 se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://antenaplay.ro/chefi-la-cutite-sezonul-7. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube