Antena Căutare

Chef Florin și-a luat ilic, hai să mai mâncăm un pic! Surpriză în culisele ”Chefi la cuțite!”: ”Da, frate, sunt mândru că-s român! Dă-mi clopul încoace!”

o infuzie de tradiții românești: de la preparate autentice românești, la port tradițional, toate își vor găsi loc în cea de-a cincea ediție a show-ului de la Antena 1.

Ce somon sau biftec tartar? Tradițiile românești iau cu asalt platoul de la ”Chefi la cuțite”: de la preparate autentice românești, la port tradițional, toate le-au smuls zâmbete și voie bună celor trei chefi.

Responsabila cu atmosfera tradițională a fost o doamnă, Rus Nina Rodovica, pe numele său, ale cărei straie românești au fost imediat remarcate de chefi. Încălțată cu opinci și plină de voioșie, concurenta n-a venit singură, ci alături de toată familia, care a rămas, însă, în culise.

Atât le-a trebuit chefilor, doar să afle de prezență susținătorilor doamnei, că au și dat fuga în culise ca să-i întâlnească. Surpriza a fost uriașă, atât de o parte, cât și de cealaltă. Chef Florin se apucă de probat un ilic și un clop, ce-i șad ca turnate.

Ce să mai, a fost o atmosferă de zile mari!

Tulai, Doamne! Ravioli în costum popular? Chef Cătălin a supărat-o rău pe o concurentă: - ”Bine, mă, Scărlătescule, că l... Când e frate lângă frate, lucrurile ies ca la carte! Gemeni, aceeași pasiune: ”Ție o să-ți spunem Mondialu'! Chestia ast...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x