Antena Căutare

Chef Orlando Zaharia de la Chefi la cuțite, dezvăluiri cu lacrimi în ochi despre mama lui! Ce a spus despre ea

Orlando Zaharia, juratul emisiunii Chefi la cuțite sezonul 14, a vorbit cu lacrimi în ochi despre mama lui. Cum arată femeia care i-a dat viață și ce dezvăluiri a făcut despre trecutul său.

Galerie
Juratul de la Chefi la cuțite a făcut dezvăluiri emoționante despre mama lui | Antena 1

Într-un clip video publicat pe TikTok, Chef Orlando Zaharia a făcut dezvăluiri emoționante despre mama lui. Cu lacrimi în ochi, acesta a spus detalii pe care puțini le știau.

Descoperă cum arată femeia care i-a dat viață și ce fel de copilărie a trăit juratul emisiunii Chefi la cuțite sezonul 14.

Chef Orlando Zaharia de la Chefi la cuțite, dezvăluiri cu lacrimi în ochi despre mama lui! Ce a dezvăluit despre femeia care i-a dat viață

Orlando Zaharia este extrem de mândru de familia lui și acest lucru se vede mai ales în lacrimile de emoție pe care le are atunci când face dezvăluiri despre părinții, bunicii sau fiul său.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Imagini de colecție cu Chef Orlando Zaharia. Poveștile despre bunicii, părinții și soția sa care l-au format ca om

Juratul emisiunii susține că de la mama lui a primit o dragoste nemărginită și că relația lor este una cu totul și cu totul specială. Chef Orlando merge împreună cu soția și cu fiul său la mama lui acasă în fiecare duminică și servesc masa în familie.

Îndrăgitul bucătar este mândru de părinții săi și spune despre ei că sunt buni și muncitori, exemplu pe care l-a și urmat.

Citește și: Orlando Zaharia a dezvăluit detalii despre drama pe care a trăit-o el și familia lui. Prin ce moment de cumpănă a trecut

Într-un clip video publicat pe TikTok, acesta este cuprins de lacrimi de emoție atunci când dezvăluie ce înseamnă mama lui pentru el:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Dragostea mamei mele...Dragostea mamei mele e imensă, nu... Mă emoționează rău de tot, îmi vine să plâng. Și acum, vorbesc cu ea zilnic. Noi ne ducem duminica la ea și mâncâm. Mama mea și acum când mă vede mama mea lăcrimează”, a fost confesiunea extrem de emoționantă pe care a făcut-o Orlando Zaharia, juratul emisiunii Chefi la cuțite sezonul 14.

Pe Chef Orlando Zaharia îl poți revedea în noul sezon al emisiunii Chefi la cuțite, de la Antena 1.

Au început filmările pentru Chefi la cuțite, sezonul 14. Ce noutăți aduce emisiunea

Veste mare pentru fanii Chefi la cuțite. Filmările show-ului culinar au început, iar jurații se află pe platourile de filmare unde au ocazia să deguste din preparatele concurenților. Noul sezon aduce pe micile ecrane ale telespectatorilor preparate de senzație, momente inedite și reguli noi.

Tensiunile au atins deja cote maxime, iar jurații sunt mai pregătiți ca niciodată să termine sezonul 14 cu un câștigător. Rivalitatea dintre chefi a ieșit la iveală încă de la primele ediții ale show-ului culinar pe care publicul le așteaptă pe micile ecrane ale televizoarelor.

Sezonul 14 din Chefi la Cuţite revine din toamnă pe micile ecrane ale publicului. Cu multe surprize, jocuri de amuletă, tensiune și o regulă nouă pentru chefi care va ridica temperatura întregului show.

Chef Richard s-a gândit să reinterpreteze sarmalele. Ce răspuns a primit de la mătușa lui din Piatra Neamț: „Eu o știu d... Chef Ștefan Popescu, despre copilăria la bunici și valorile pe care dorește să le transmită copiilor:„Amintirile astea n...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x