Antena Căutare

Imagini de colecție cu Chef Orlando Zaharia. Poveștile despre bunicii, părinții și soția sa care l-au format ca om

Chef Orlando Zaharia, juratul Chefi la cuțite, este pasionat de arta culinară de aproape 30 ani. El a oferit un interviu de colecție pentru Observator.

Galerie
Chef Orlando Zaharia, în vârstă de 44 ani, a început să gătească de la vârsta de 15 ani când,tot atunci, a început să facă practică în bucătăria unui hotel din București. | A1

Chef Orlando Zaharia, în vârstă de 44 ani, a început să gătească de la vârsta de 15 ani când,tot atunci, a început să facă practică în bucătăria unui hotel din București. El a povestit mai multe despre copilărie în noul interviu pentru Observator.

Povestea de viață a lui chef Orlando Zaharia

Se pare că experiența din adolescență l-a ajutat atât de mult încât la vârsta de 20 de ani a ajuns deja să fie bucătar pe vapor. Pe măsură ce a căpătat pe mai multă experiență, chef Orlando Zaharia a ajuns să lucreze la restaurant de top din întreaga țară, dar a reușit să facă performanță și în străinătate.

Citește și: Babasha a gătit alături de sora lui pentru jurații Chefi la cuțite. Artistul i-a surprins pe chefi, la filmările sezonului 14

Articolul continuă după reclamă

În prezent are propria echipă de bucătari pe care o coordonează și în paralel este și jurat Chefi la cuțite.

Plecând de la copilăria sa, chef Orlando Zaharia a povestit că aceea a fost o perioadă foarte frumoasă pentru el deoarece a reușit să petreacă mult timp în aer liber, la țară la bunici, jucându-se în natură și fiind fascinate de tradiții.

Apoi în școală, chef Orlando s-a numărat printre copiii deștepți și apreciați de profesori.

El a crescut cu bunicii lui, iar bunicul său a fost un exemplu de putere pentru el. Chef Orlando a povestit cât de importanți sunt pentru el bunica și bunicul lui și ce rol au jucat în copilăria lui.

Citește și: Au început filmările sezonului 14 Chefi la cuțite. Cei patru chefi și-au ascuțit cuțitele pentru o nouă întrecere

Fiind singurul lor nepot, bunicii l-au răsfățat în copilărie și își amintește acum cu drag toate preparatele delicioase pe care I le gătea bunica, în special cornulețele și gogoșile. Între timp, și-l amintește pe bunicul lui cum făcea țuică din prunii din grădină.

De la mama lui, chef Orlando a povestit că de la mama lui i-a rămas o dragoste nemărginită. Vizibil emoționat, bucătarul a povestit că vorbește cu ea zilnic la telefon și merge în fiecare duminică în vizită.

De la ea a moștenit dragostea frumoasă pe care o poartă și el pentru fiul său de care e foarte mândru. El se bucură că a fost crescut de niște părinți atât de buni și muncitori. Își amintește cu drag faptul că în copilărie tatăl lui a muncit foarte mult pentru el.

Chef Orlando a povestit că se bucură foarte mult că a reușit să îi transmită aceeași iubire și fiului său prin puterea exemplului.

Citește și: Chef Orlando Zaharia a făcut senzație în trafic! Cum a apărut pe străzi, chiar înainte de noul sezon Chefi la cuțite

Despre soția sa a avut doar cuvinte de laudă. Juratul Chefi la cuțite a povestit că se mândrește cu cât este de frumoasă și faptul că relația dintre ei este atât de solidă.

El a mai mărturisit că felul său de a fi, sobru și direct, este o deprindere de-a sa care a venit din factorii externi și felul în care viața l-a făcut să fie mai dur. În realitate, chef Orlando a recunoscut că este o persoană foarte emotivă.

Chef Alexandru Sautner, mesaj emoționant de ziua soției sale. Ce i-a transmis Flaviei în mediul online: „Există femeia p... Surpriză de proporții pentru Chef Alexandru Sautner: juratul Chefi la cuțite nu se aștepta la această experiență...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x