Antena Căutare

Chef Richard Abou Zaki a primit din nou steaua Michelin pentru restaurantul său. Care a fost reacția juratului Chefi la cuțite

Chef Richard Abou Zaki, juratul de la Chefi la cuțite, se bucură acum de o nouă reușită. Restaurantul său a primit pentru al treilea an consecutiv o stea Michelin.

Galerie
Chef Richard Abou Zaki a postat pe contul său se Instagram că a obținut o reușită extraordinară. | A1

Chef Richard Abou Zaki a postat pe contul său se Instagram că a obținut o reușită extraordinară. Datorită eforturilor sale și a muncii constante, Chef Richard Abou Zaki a primit steaua Michelin pentru al treilea an consecutiv pentru restaurantul său Retroscena.

Chef Richard Abou Zaki, mândru că a primit din nou steaua Michelin

Juratul Chefi la Cuțite este extrem de încântat de succesul său și a dorit să împartă cu toți urmăritorii lui marea reușită.

Citește și: Juratul Chefi la cuțite, Richard Abou Zaki, desemnat cel mai bun Chef din Italia la gala de la Milano dedicată excelenței

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Video-ul postat a strâns rapid peste 7.000 de aprecieri, iar fanii celebrului bucătar l-au felicitat în secțiunea de comentarii. La descrierea postării, Chef Richard Abou Zaki a scris “Again, again, again!!! Steaua Michelin presupune o munca cotinuă. Sunt bucuros că este al treilea an în care rămâne la Retroscena! Chiar e o zi foarte frumoasă!”.

Un restaurant care primește stea Michelin o poate pierde de la un an la altul dacă nu menține standardele de top pentru ingredientele folosite și munca depusă. Tocmai de aceea, Chef Richard a declarat că este extrem de fericit că a primit-o din nou și își apreciază foarte tare echipa cu care lucrează.

Experiența lui Chef Richard Abou Zaki și pasiunea pentru bucătărie

Despre parcursul carierei sale, Chef Richard Abou Zaki a spus că dragostea lui pentru gătit a început încă din copilărie, când la vârsta de 8 ani a gătit pentru prima dată.

Citește și: Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Chefii și-au format echipele din sezonul 13. Cine sunt concurenții aleși de cei trei jurați

„Primul lucru pe care l-am făcut cred că a fost o ceafă de porc cu cartofi prăjiți. Așa a început bucătăria pentru mine, ca un joc. Dar mereu i-am spus mamei că vreau să fac din asta o carieră, iar ea m-a susținut întotdeauna”, își amintește Chef Richard despre anii copilăriei după plecarea în Italia.

Mama lui a fost cea care i-a insuflat dragostea pentru gătit și l-a făcut să transforme gastronomia într-o pasiune. La polul opus, tatăl lui, care trăia în America, și-ar fi dorit pentru fiul său un altfel de viitor. Cu toate acestea, Chef Richard Abou Zaki și-a ascultat inima.

El s-a înscris la un colegiu de bucătari, iar visul a început cu adevărat să prindă contur odată cu ocazia de a face un internship de două luni la Londra, la prestigiosul restaurant Le Gavroche, unde a și rămas ulterior să lucreze.

Citește și: Chefi la cuțite, sezonul 13. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Richard Abou Zaki. Ei au primit tunica roz

Apoi el s-a întors în Italia unde s-a angajat ca sous-chef la restaurantul Osteria Francescana, unde a lucrat alături de celebrul bucătar Massimo Bottura. La trei ani distanță, Chef Richard Abou Zaki și-a deschid propriul restaurant numit Retroscena care a primit o stea Michelin după doar 8 luni de la deschidere.

Chefi la cuțite, semifinala 14 mai 2024. Ce gafă a făcut Lucica Susanu, în a treia probă din semifinală. Ce gest a făcut... Marea Finală Chefi la cuțite: cursa fantastică pentru trofeul sezonului 13, diseară, la Antena 1. Ce urmează...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Un 2025 de excepție! Vezi acum
Video recomandate
Super Neatza, 10 ianuarie 2025. Prin ce probe au trecut concurenții la Power Couple România
Super Neatza, 10 ianuarie 2025. Prin ce probe au trecut concurenții la Power Couple România Vineri, 10.01.2025, 10:32
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x