Antena Căutare

Chef Richard Abou Zaki, postare cu subînțeles după ce preparatul său a fost criticat de Antonio Passarelli. Ce a transmis

Chef Richard Abou Zaki și Antonio Passarelli au avut parte de o discuție aprinsă în ediția 11 din sezonul 13 Chefi la cuțite. După momentul tensionat de la TV, juratul show-ului culinar a transmis un mesaj neașteptat pe rețelele sociale.

Colaj cu chef Richard Abou Zaki și Antonio Passarelli la Chefi la cuțite în timpul unei discuții aprinse Galerie
Chef Richard Abou Zaki și Antonio Passarelli au avut parte de o discuție aprinsă în ediția 11 din sezonul 13 Chefi la cuțite | Antena 1

Chef Richard Abou Zaki a avut parte de o situație dificilă la jurizarea ultimei amulete, care a avut loc în ediția 11 din sezonul 13 Chefi la cuțite. Antonio Passarelli este cel care a dat verdictul final, desemnând câștigătorul avantajului și celor cinci puncte.

Degustarea chef-ului a fost plină de suspans și tensiune pentru cei patru jurați ai show-ului culinar. Antonio Passarelli nu a oferit prea multe detalii despre preparatul care l-a atras cel mai mult până nu a ajuns în fața lor.

Emoțiile s-au simțit la cote maxime odată cu apariția invitatului special în platoul emisiunii. Chef Orlando Zaharia, chef Ștefan Popescu, chef Richard Abou Zaki și chef Alexandru Sautner au așteptat cu nerăbdare să afle cine a pus mâna pe miza uriașă a jocului.

Astfel, Antonio Passarelli a oferit două puncte farfuriei lui chef Orlando Zaharia. Acesta nu a fost deloc încântat de părerea degustătorului, însă i-a mulțumit pentru cuvintele frumoase pe care le-a avut la adresa lui.

Citește și: Chefi la cuțite, 10 aprilie 2024. Alina Fîntîneanu i-a surprins pe jurați cu dezvăluirile sale. Cât a plătit la școala de patiser

Tigaia de trei puncte a mers la chef Richard Abou Zaki. Preparatul său controversat a generat o ceartă de zile mari între el și invitatul special. Antonio Passarelli nu s-a putut abține și i-a criticat rețeta, fără pic de ezitare.

Juratul nu a rămas indiferent situației și a ripostat replicilor dure care i-au fost aduse. Între cei doi s-a dat o discuție aprinsă, motiv pentru care Irina Fodor și ceilalți chefi din platou au intervenit imediat pentru a calma spiritele.

„Nu arată așa! Poate să fie umplut și cu furnici din Africa! Nu arată așa”, a spus Antonio Passarelli despre farfuria lui chef Richard Abou Zaki.

Ce mesaj a transmis chef Richard Abou Zaki în mediul online, după criticile primite de la Antonio Passarelli

După difuzarea momentului plin de tensiunie din sezonul 13 Chefi la cuțite, Richard Abou Zaki a ținut să transmită un mesaj în mediul online. Acesta a publicat un InstaStory cu o fotografie de la jurizarea lui Antonio Passarelli alături de o descriere cu subînțeles.

„Fără cuvinte!”, a scris el în dreptul postării.

„Am rămas fără cuvinte de ceea ce s-a întâmplat în seara asta! Sunt șocat, îmi tremurau picioarele pentru prima oară. Am fost atât de nervos! Am respectat toate jurizările, nu asta conta, dar ce s-a întâmplat aseară m-a lăsat fără cuvinte! Asta e viața, fiecare gândește cum vrea!”, a mai adăugat el într-o postare pe Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De-a lungul competiției, chef Richard Abou Zaki nu a avut niciun comentariu despre punctele pe care le-a primit, însă de data aceasta nu s-a mai putut abține. Acesta a răbufnit de nervi în fața camerelor de filmat, spunând lucrurilor pe nume.

Reacția juratului nu a fost înțeleasă de Antonio Passarelli, care nu a lăsat garda jos în disputa aprinsă. Degustătorul a dezvăluit că nimic nu-l face să își schimbe părerea despre preparatului acestuia pentru că a votat în funcție de gust.

Citește și: Chefi la cuțite, 10 aprilie 2024. Orlando Zaharia, Alexandru Sautner și Richard Abou Zaki au făcut un gest pentru Ștefan Popescu

În ciuda replicilor acide care i-au fost oferite, chef Richard Abou Zaki a ținut să-i mulțumească pentru cele trei puncte oferite și să dea mâna cu acesta în semn de recunoștință. Într-un final, spiritele au început să se liniștească pe platoul de filmare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Ștefan Popescu a câștigat amuleta ieri, la Chefi la cuțite. Orlando Zaharia a încheiat cu cel mai mare punctaj întreceri... Mario Mădălin Dumitru a pariat pe experiența sa de bucătar și asta i-a adus cuțitul de aur! Ce a făcut în trecut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x