Antena Căutare

Chefi la cuțite, 10 aprilie 2024. Alexandru Sautner a răbufnit de nervi și s-a certat cu Richard Abou Zaki. Ce a urmat

În ediția 11 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, Alexandru Sautner a răbufnit de enervi și cu greu și-a putut controla reacțiile în platou, atunci când a degustat farfuria pregătită de Geanina Crăciun.

Colaj cu Chef Alexandru Sautner și chef Richard Abou Zaki certându-se în platoul emisiunii Chefi la cuțite Galerie
În ediția 11 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, Alexandru Sautner a răbufnit de enervi și cu greu și-a putut controla reacțiile în platou | Antena 1

Friptura cu foiță de aur pregătită de Geanina Crăciun în ediția 11 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13 a stârnit discuții aprinse la masa juraților. A fost momentul în care Alexandru Sautner a răbufnit de enervi și cu greu și-a putut controla reacțiile în platou. Între el și Richard Abou Zaki a urmat un schimb acid de replici.

Chef Alexandru Sautner a răbufnit de nervi și s-a certat cu Chef Richard Abou Zaki în ediția 11 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, din 10 aprilie 2024

Orlando Zaharia, Alexandru Sautner, Richard Abou Zaki și Ștefan Popescu au degustat friptura cu foiță de aur și au încercat să ghicească cine ar fi putut găti un astfel de preparat.

„Sosul ăsta cu ketchup mă jignește”, a zis Richard.

„Pot să fac abstracție de sos. Ce este greșit în ăsta?!”, a spus Alexandru.

Citește și: Chefi la cuțite, 10 aprilie 2024. Orlando Zaharia, Alexandru Sautner și Richard Abou Zaki au făcut un gest pentru Ștefan Popescu

„Eu votez farfuria întreagă!”, a spus Richard.

Replicile dure au continuat și Alexandru Sautner și-a stăpânit cu greu reacțiile: „Dacă tu te aștepți să vină persoane să facă farfurii perfecte într-o oră e greșit!”, a zis el supărat.

„Asta e o prostie! Poate vine medicul acum”, a zis Richard, văzând cât de tare s-a enervat colegul său de platou.

„Medic!”, a zis Chef Sautner, stăpânindu-și cu greu reacțiile, în ediția 11 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, din 10 aprilie 2024.

Citește și: Chefi la cuțite, 9 aprilie 2024. Chef Alexandru Sautner a „explodat” și a aruncat cu tacâmurile. Ce a urmat în platou

Apoi, ușile s-au deschis și în platou și-a făcut apariția concurenta care a sâtrnit discuții aprinse la masa juraților.

„Bună seara! Numele este Geanina, am 30 de ani și locuiesc în București. Sunt scriitoare și reporter TV”, s-a prezentat concurenta.

„Nu-ți imaginezi ce controverse ai stârnit”, a zis Orlando Zaharia.

„Eu m-am născut și am crescut în Ferentari. De mică am avut un apetit către bârfă și trebuia să știu întotdeauna tot ce se întâmplă, care este adevărul, ce s-a întâmplat. Este locul unde eu am crescut și nu l-aș da pentru nimic (…). Stăteam în fața blocului și a venit cineva la mine plângând că nu îl iau și pe el la furat în Anglia. L-am întrebat de ce și mi-a zis că e surd de o ureche și că nu va auzi când i se spune să fugă”, a zis tânăra, care și-a prezentat cartea numită „Amintiri din Ferentari”.

La final, cu trei cuțite, concurenta a primit șansa de-a merge mai departe, în bootcamp.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 10 aprilie 2024. Alina Fîntîneanu i-a surprins pe jurați cu dezvăluirile sale. Cât a plătit la școala d... Chefi la cuțite, 10 aprilie 2024. Adnana Mihaela Irimia i-a emoționat pe jurați cu drama prin care a trecut. Ce a povest...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x