Antena Căutare

Chef Sorin Bontea, accident grav! Fanii s-au îngrozit când au văzut imaginile: „O fi semn pentru sezonul 8?”

Emoții uriașe pentru fanii emisiunii Chefi la cuțite, după ce Chef Sorin Bontea s-a ales cu răni grave, după un accident în bucătărie! Imaginile cu rănile au produs un val puternic de îngrijorare!

Chef Sorin Bontea, accident grav! Fanii s-au îngrozit când au văzut imaginile: „O fi semn pentru sezonul 8?”
Chef Sorin Bontea, accident în bucătărie

Chef Sorin Bontea s-a ales cu o rană puternică la una dintre mâini, semn că norocul l-a cam părăsit de când cu filmările pentru sezonul 8 al emisiunii Chefi la cuțite!

CHEF SORIN BONTEA, POZĂ VIRALĂ PE FACEBOOK

Simpaticul jurat și-a pus fanii pe jar și a dat tuturor emoții grozave după ce și-a arătat arsura cu care s-a ales, după un accident în bucătărie.

citește și: Primele imagini din sezonul 8 Chefi la cuțite! Schimbările neașteptate observate de fani. Ce este diferit

Fanii au ăncercat să afle cum s-a întâmplat totul, iar răspunsul lui Chef Sorin Bontea a fost unul pe măsură: „graba, cuptor încins, scos tigaia direct cu mâna”.

Fotografia cu „reușita” juratului emisiunii Chefi la cuțite a adunat imediat mai bine de 17.000 de like-uri și sute de comentarii, multe dintre ele fiind fie urări de însănătoșire grabnică, fie sfaturi utile pentru a trata arsura.

citește și: S-a aflat abia acum! Răzvan Fodor, lovitură pentru Bontea, chiar înainte de Asia Express! Ce a putut să-i facă

„Eu când mă plictisesc și nu mai am ce să prăjesc, mai prejesc câte o mână, de-a mea în cazul de față!”, a declarat Sorin Bontea, chiar de pe platoul emisiunii Chefi la cuțite, sezon 8.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea celor de la Antena Stars ca să afli mai multe detalii despre acest subiect!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x