Antena Căutare

S-a aflat abia acum! Răzvan Fodor, lovitură pentru Bontea, chiar înainte de Asia Express! Ce a putut să-i facă

Sorin Bontea și Răzvan Fodor au trăit o aventură nebună în sezonul 3 Asia Express și, la final, au venit acasă și cu marele premiu în valoare de 30.000 de euro. Recent a ieșit la iveală ce i-a făcut Răzvan Fodor lui Sorin Bontea în aeroport, chiar înainte de-a începe cursa de la Asia Express.

S-a aflat abia acum! Răzvan Fodor, lovitură pentru Bontea, chiar înainte de Asia Express! Ce a putut să-i facă Galerie
Răzvan Fodor și Sorin Bontea, la Asia Express sezonul 3

În sezonul 3 Asia Express, Răzvan Fodor și Sorin Bontea au format o echipă imbatabilă, pentru care nicio misiune nu a fost prea grea. Cei doi și-au unit forțele și au trecut cu bine peste zeci de probe, într-o cursă nebună prin Filipine și Taiwan.

RĂZVAN FODOR, DEZVĂLUIRE URIAȘĂ DESPRE SORIN BONTEA

Au făcut senzație în costumele din latex, au urcat sute de scări, au descifrat puzzle-uri și ghicitori și au căutat monedele norocoase, ascunse prin tot felul de locații misterioase.

Sorin Bontea a fost la început sceptic cu privire la capacitățile sale fizice, dar cele două luni petrecute în Filipine și Taiwan pentru sezonul 3 Asia Express i-au demonstrat că este la fel de tânăr și de rezistent ca mulți alți concurenți din competiție.

S-a aflat abia acum! Răzvan Fodor, lovitură pentru Bontea, chiar înainte de Asia Express! Ce a putut să-i facă

Răzvan Fodor și Sorin Bontea, la Asia Express sezonul 3

Răzvan Fodor și Sorin Bontea, la Asia Express sezonul 3

Cei doi au câștigat marele premiu de 30.000 de euro, într-o finală în care i-au avut drept rivali pe Speak și Ștefania.

citește și: Ce a făcut Ștefania, când a aflat că a pierdut finala Asia Express! Sorin Bontea: „A fost cel mai greu când am văzut-o”

Recent, Răzvan Fodor a postat pe pagina sa de Facebook un clip video realizat în aeroportul din Turcia, unde au făcut escală, cu puțin timp înainte de-a ajunge în Filipine, acolo unde începea Drumul Comorilor din sezonul 3 Asia Express.

Se pare că Sorin Bontea s-a ales cu porecla de „tăticul” încă din aeroport, iar Răzvan Fodor a avut grijă să-l țină pe părintele său spiritual departe de tentațiile din Turcia, precum kebabul și baclavalele!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

FINALA ASIA EXPRESS SEZON 3

Sorin Bontea și Răzvan Fodor sunt câștigătorii sezonului 3 al emisiunii Asia Express. O echipă puternică și ambițioasă, care a făcut față cu brio misiunilor din Filipine și Taiwan.

La capătul Drumului Comorilor a fost premiul de 30.000 de euro, la care au aspirat toți cei 18 concurenți.

citește și: Ștefania de la „Asia Express” încinge internetul, din nou! Dans erotic, cu posteriorul la vedere! Atenție, interzis minorilor! VIDEO

Telespectatorii au savurat o cursă nebună și plină de neprevăzut într-una din cele mai mari metropole ale lumii – Taipei. Adrenalina, tensiunea, suspansul, dar și bucuria victoriei au tins cote maxime.

Au fost nouă echipe la început de drum. După 35 de ediții spectaculoase, doar două echipe au mai rămas în competiție. Una a plecat acasă cu marele premiu de 30.000 de euro, trofeul Asia Express, sezonul 3, iar aceea este cea formată din Sorin Bontea și Răzvan Fodor.

Câștigătorii Asia Express au dat tot din casă! Răzvan Fodor și Sorin Bontea au dezvăluit ce se întâmplă, de fapt, în spa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x