Live acumChefi la cuţite
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Asia Express

LUNI, MARTI | ORA 20.30

S-a aflat abia acum! Răzvan Fodor, lovitură pentru Bontea, chiar înainte de Asia Express! Ce a putut să-i facă

Sorin Bontea și Răzvan Fodor au trăit o aventură nebună în sezonul 3 Asia Express și, la final, au venit acasă și cu marele premiu în valoare de 30.000 de euro. Recent a ieșit la iveală ce i-a făcut Răzvan Fodor lui Sorin Bontea în aeroport, chiar înainte de-a începe cursa de la Asia Express.

Răzvan Fodor și Sorin Bontea, la Asia Express sezonul 3

În sezonul 3 Asia Express, Răzvan Fodor și Sorin Bontea au format o echipă imbatabilă, pentru care nicio misiune nu a fost prea grea. Cei doi și-au unit forțele și au trecut cu bine peste zeci de probe, într-o cursă nebună prin Filipine și Taiwan.

RĂZVAN FODOR, DEZVĂLUIRE URIAȘĂ DESPRE SORIN BONTEA

Au făcut senzație în costumele din latex, au urcat sute de scări, au descifrat puzzle-uri și ghicitori și au căutat monedele norocoase, ascunse prin tot felul de locații misterioase.

Sorin Bontea a fost la început sceptic cu privire la capacitățile sale fizice, dar cele două luni petrecute în Filipine și Taiwan pentru sezonul 3 Asia Express i-au demonstrat că este la fel de tânăr și de rezistent ca mulți alți concurenți din competiție.

Răzvan Fodor și Sorin Bontea, la Asia Express sezonul 3

Cei doi au câștigat marele premiu de 30.000 de euro, într-o finală în care i-au avut drept rivali pe Speak și Ștefania.

citește și: Ce a făcut Ștefania, când a aflat că a pierdut finala Asia Express! Sorin Bontea: „A fost cel mai greu când am văzut-o”

Recent, Răzvan Fodor a postat pe pagina sa de Facebook un clip video realizat în aeroportul din Turcia, unde au făcut escală, cu puțin timp înainte de-a ajunge în Filipine, acolo unde începea Drumul Comorilor din sezonul 3 Asia Express.

Se pare că Sorin Bontea s-a ales cu porecla de „tăticul” încă din aeroport, iar Răzvan Fodor a avut grijă să-l țină pe părintele său spiritual departe de tentațiile din Turcia, precum kebabul și baclavalele!

FINALA ASIA EXPRESS SEZON 3

Sorin Bontea și Răzvan Fodor sunt câștigătorii sezonului 3 al emisiunii Asia Express. O echipă puternică și ambițioasă, care a făcut față cu brio misiunilor din Filipine și Taiwan.

La capătul Drumului Comorilor a fost premiul de 30.000 de euro, la care au aspirat toți cei 18 concurenți.

citește și: Ștefania de la „Asia Express” încinge internetul, din nou! Dans erotic, cu posteriorul la vedere! Atenție, interzis minorilor! VIDEO

Telespectatorii au savurat o cursă nebună și plină de neprevăzut într-una din cele mai mari metropole ale lumii – Taipei. Adrenalina, tensiunea, suspansul, dar și bucuria victoriei au tins cote maxime.

Au fost nouă echipe la început de drum. După 35 de ediții spectaculoase, doar două echipe au mai rămas în competiție. Una a plecat acasă cu marele premiu de 30.000 de euro, trofeul Asia Express, sezonul 3, iar aceea este cea formată din Sorin Bontea și Răzvan Fodor.

CONECTEAZA-TE CU ASIA EXPRESS
Subscribe pe
👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Asia Express

🌴 🌊 Urmărește Asia Express Sezonul 3 pe 👉 AntenaPlay Ediții integrale, fără pauze publicitare > https://s.a1.ro/jQc6CQW

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro