Antena Căutare

Chef Sorin Bontea sparge prima bombă cu amulete în această seară, în bucătăria Chefi la cuțite

În seara aceasta, la Chefi la cuțite, începe cea de-a patra confruntare, iar lupta se anunță a fi aprigă. Surprizele se vor ține lanț în show-ul culinar – atât din partea Chefilor, cât și din partea Ginei Pistol.

Sorin Bontea a deschis bomba și a descoperit ce se află în intior, în ediția 25 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11

Antena 1

Toate cele trei echipe au ambiții mari. Concurenții conduși de Sorin Bontea vor să-și păstreze supremația, după două victorii obținute până acum. Echipa lui Florin Dumitrescu visează să reediteze succesul din cel de-al treilea battle, în timp ce tabăra lui Cătălin Scărlătescu are mare nevoie de o victorie care să-i aducă imunitatea în fața probei eliminatorii. Și asta pentru că echipa lui Chef Scărlătescu a primit cele mai grele lovituri săptămâna trecută: cu niciun battle câștigat, a pierdut doi concurenți.

Sorin Bontea sparge prima bombă din sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite, în ediția 25 din data de 22 mai 2023, la Antena 1

Singura echipă intactă este cea a lui Chef Dumitrescu, în timp ce Sorin Bontea a trebuit să se despartă până acum de un singur concurent. ”Am trecut peste pierderea de săptămâna trecută”, a declarat Chef Bontea, cu referire la plecarea concurentului său, Adrian Hampu. ”Sper că echipa mea a învățat ceva din acea experiență. Ne-a costat cam scump, dar fără sacrificii nu putem ajunge unde ne dorim”, a adăugat el. ”Țin foarte mult la concurenții mei. Trebuie să facem cumva ca această echipă să fie foarte unită. Deja începem să prindem puțină încredere în noi și suntem siguri că se și poate să câștigăm”, a spus Chef Scărlătescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 17 mai 2023. Diane Inamahoro a leșinat în bucătărie. Medicii au intervenit imediat. Ce s-a întâmplat

Așadar, Chefii și-au ascuțit cuțitele și sunt gata de o nouă luptă culinară – iar primul atac îl va da Sorin Bontea, care în această seară va sparge bomba pe care o deține în arsenalul său, dezvăluind avantajele amuletelor din interior. Nu este singura surpriză din bucătăria Chefi la cuțite în această seară. Unul dintre jurați va lua o decizie care va da peste cap ordinea la bancurile de lucru.

Citește și: Sorin Bontea, dezvăluiri din intimitate. Cu ce fel de mâncare special a cucerit-o chef-ul pe soția lui

De partea cealaltă, Gina Pistol îi va surprinde pe Chefi cu o nouă provocare în locul ghicitorii, iar proba care îi așteaptă îi va pune în încurcătură. Cel de-al patrulea battle se va dezvălui, așadar, cu mai multă adrenalină în bucătăria show-ului și un grad sporit de dificultate.

Ce va descoperi Sorin Bontea în bombă, cine va da o nouă lovitură în acest battle, cui îi va aparține victoria, dar și cine va pleca acasă telespectatorii vor afla în ediția Chefi la cuțite difuzată în această seară, de Antena 1 și pe AntenaPLAY, de la ora 20:30.

Claudia Radu de la Chefi la cuțite, schimbare radicală de look. Cum arată după ce a slăbit 60 de kilograme. Puțini au re... Chefi la cuțite, 22 mai 2023. Gina Pistol a anunțat o temă de gătit neașteptată. Florin Dumitrescu, enervat de gestul lu...
Alimentul puternic inflamator pe care românii îl consumă aproape zilnic. E gustos, dar îngrașă
Pe lângă nutrienții precum proteinele și fibrele, carbohidrații sunt o parte importantă a...
Horoscopul zilei de 10 iunie 2023. Capricornii trec printr-o perioadă productivă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 10 iunie 2023 spune că nativii din zodia Capricornului trec printr-o...
Ultimele știri
x