Antena Căutare

Chefi la cuțite, 17 mai 2023. Diane Inamahoro a leșinat în bucătărie. Medicii au intervenit imediat. Ce s-a întâmplat

Diane Inamahoro, concurenta din echipa lui chef Sorin Bontea, a leșinat pe platoul de filmare în ediția 24 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 17 mai 2023. Medicii au intervenit imediat pentru a-i acorda primul ajutor.

colaj foto cu diane inamahoro in preajma medicilor, atunci cand a lesinat la chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Diane Inamahoro a leșinat în timpul unei probe de gătit, în ediția 24 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 | Antena 1

Situațiile neașteptate, certurile și incidentele au fost nelipsite din ediția 24 a sezonului 11 Chefi la cuțite de pe 17 mai 2023. Diane Inamahoro, concurenta din echipa lui chef Sorin Bontea, a leșinat în bucătăria show-ului culinar.

La scurt timp de la finalizarea farfuriilor, membrii celor trei echipe au asistat la un moment care a adus panica pe platoul de filmare. Toți au rămas uluiți când Diane Inamahoro a fost văzută întinsă pe podea.

„Dintr-odată i s-a făcut rău! A leșinat cumva. I s-a făcut rău”, a mărturisit chef Sorin Bontea.

Citește și: Elena Ciot Monda, mesaj neașteptat după ce a fost eliminată de la Chefi la cuțite! Fanii au reacționat imediat

Medicii și-au făcut imediat apariția, însă Mariana Zinner nu a ezitat să-i ofere o mână de ajutor: „Eu am fost la Salvare câțiva ani buni și am rămas cu primul instinct. I-am spus să inspire pe nas, să respire pe gură și a ascultat toate comenzile mele. Atunci m-am liniștit, am văzut că e pe drumul cel bun!”

„Diane, ne auzi?”, a spus cineva din echipa roșie.

Diane Inamahoro a rostit primele cuvinte după ce a leșinat în ediția 24 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 17 mai 2023. Ce a spus concurenta din echipa lui chef Sorin Bontea

Diane Inamahoro a început să își revină după intervenția medicilor în platou. Mai mult decât atât, concurenta i-a cerut lui chef Sorin Bontea să-i aducă ceva dulce sau suc, fiind primele sale cuvinte la scurt timp de la evenimentul neașteptat.

„Mi s-a făcut rău, s-a adunat oboseala, nu am băut destulă apă. Nu am avut suficientă grijă de mine, am dat tot ce am putut în probă, am avut și un pic de emoții”, a dezvăluit Diane Inamahoro.

„Te-a luat cu amețeală?”, a fost întrebată de medic.

„Da, a fost foarte cald și mi-a venit să cad. Simt când vine.”, a răspuns ea.

Citește și: Chefi la cuțite, 10 mai 2023. Chefii au oferit primele tunici și au decis cine sunt concurenții care intră în echipele lor

„Le-am zis că nu trebuie să își facă griji pentru că nu e prima dată. Eu sunt sănătoasă de fel, dar au insistat să se asigure. Mi-am revenit complet, mai ales că au avut grijă de mine. Mulțumesc!”, a mai adăugat concurenta din echipa lui chef Sorin Bontea.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 17 mai 2023. Sorin Bontea a „lovit” cu o amuletă puternică în ambele echipe. Ce avantaj a folosit: „Gro... Chefi la cuțite, 17 mai 2023. Cine a câștigat cel de-al treilea battle. Ce verdict a adus banda și ce echipe au intrat l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x