Chef Sorin Bontea, urarea pe care i-a făcut-o Irinei Fodor de ziua ei. Ce imagine fabuloasă a publicat alături de ea

Chef Sorin Bontea i-a făcut o urare de zile mari Irinei Fodor de ziua ei. Alături de mesaj, acesta a mai publicat și o fotografie emoționantă.

Chef Corin Bontea a sărbătorit-o pe Irina Fodor într-un mare fel

Instagram

Irina Fodor și-a aniversat ziua de naștere, iar mai multe vedete și prieteni apropiați au ținut să-i scrie mai multe mesaje de urare.

Chef Sorin Bontea, mesajul emoționant pe care l-a scris cu ocazia zilei de naștere a Irinei Fodor

Irina Fodor a fost sărbătorită de mai multe vedete de ziua ei, inclusiv de chefii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, care au apărut într-o fotografie publicată pe rețelele de socializare.

Prezentatoarea tv a primit mai multe mesaje de la prietenii ei, dar și de la fanii care îi urmăresc constant activitatea de pe rețelele de socializare, iar acest lucru cu siguranță că a înduioșat-o complet.

Aceasta a fost surprinsă într-o fotografie alături de colegii de platou ai emisiunii Chefi la Cuțite, iar urarea pe care Chef Sorin Bontea i-a făcut-o a fost una cu adevărat emoționantă.

„La mulți ani, Irina Fodor. Răzvan Fodor, să stai liniștit, băiatul meu”, a fost urarea originală și amuzantă pe care acesta a ținut să o scrie. Imaginea a fost realizată în Grecia, iar Irina a fost umplută de flori, în semn de apreciere și prietenie.

Răzvan Fodor a ținut să-i ofere o replică lui Sorin Bontea, scriindu-i că nu re nicio grijă. „Stau tăticule, stau!!!”, a fost răspunsul lui.

Citește și: Irina Fodor, surprinsă în timp ce îl ține în brațe pe cel de-al treilea băiețel al lui Radu Vâlcan. Imaginea a atras toată atenția

Nici răspunsul Irinei Fodor nu a întârziat, aceasta i-a mulțumit. „Mulțumesc mult, chef!!!”, a răspuns ea.

Fanii celor doi au ținut să îi scrie și ei o serie de gânduri cu privire la acest eveniment frumos. „O dulceața de fata cu o familie foarte frumoasă”, „La mulți ani frumoși, Irina Fodor, ești superbă, te iubim”, au fost oar câteva dintre mesajele pe care ea le-a primit pe rețelele de socializare în secțiunea de comentarii a fotografiei publicată de Chef Sorin Bontea.

Citește și
asia-express-proba-hamam-sapun
Lui Connect-R i s-a făcut rău în timpul probei de la Asia Express. Ce a pățit: „Simțeam că mor! Doamne, pupa-ți-aș tălpile tale”
Lui Connect-R i s-a făcut rău în timpul probei de la Asia Express. Ce a pățit: „Simțeam că mor! Doamne, pupa-ți-aș tălpile tale”
zarug-lorelei-asia-express
Ce au ajuns să facă Zarug și Lorelei de la Asia Express pentru un loc de cazare: „Facem coregrafia delfinului”
Ce au ajuns să facă Zarug și Lorelei de la Asia Express pentru un loc de cazare: „Facem coregrafia delfinului”
lidia-estera-buble-colaj-asia-express
Ce au putut face Lidia Buble și Estera șoferului care le-a luat la autostop, la Asia Express: „Mă fac de rușine”
Ce au putut face Lidia Buble și Estera șoferului care le-a luat la autostop, la Asia Express: „Mă fac de rușine”
Mai multe articole

Răzvan Fodor, urarea emoționantă pe care i-a făcut-o soției de ziua ei

Răzvan Fodor a ținut să-i transmită câteva cuvinte soției sale, cu ocazia aniversării sale. Mesajul a fost unul foarte emoționant, însă a fost condimentat și cu un strop de amuzament.

Prezentatorul tv i-a făcut o urare într-un mod original, caracteristic lui, în care a ținut să-i spună care sunt motivele pentru care el o iubește atât de tare.

Citește și: Răzvan și Irina Fodor, ipostaza romantică în care s-au lăsat fotografiați. Ce a dezvăluit prezentatorul TV despre imagine

„Mă uit urât la ea:
1. Pentru că mi-a mâncat tinerețea.
2. Pentru că e nefiresc să o iubesc atât de mult, de atâta timp, și parcă mai mult cu fiecare an care trece.
3. Pentru că e al doilea an consecutiv în care, de ziua ei, nu suntem împreună.
La mulți ani, veața mea, ocii mei și cum se mai zice acum, în 2021, când vrei să îți alinți soția! Acum, serios, să îmi trăiești, Țuca mea!”, a scris el în secțiunea de descriere a imaginii.

Fanii au ținut să-i transmită și ei o serie de urări, dar și câteva gânduri cu privire la imaginea publicată. „La mulți ani, Irina”, „La mulți ani cu multă iubire”, „Ce frumoși sunteți voi doi”, au fost câteva dintre mesajele pe care ei le-au primit în mediul online.

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Ultimele știri