Răzvan Fodor, urarea emoționantă pe care i-a făcut-o soției de ziua ei: „E nefiresc să o iubesc atât de mult, de atâta timp”

Răzvan Fodor a sărbătorit-o într-un mod foarte emoționant pe soția sa, cu un mesaj amuzant și romantic, publicat pe rețelele de socializare.

Răzvan Fodor, mesajul emoționant pentru soția lui, de ziua ei

Instagram

Răzvan Fodor a ținut să-i transmită câteva cuvinte soției sale, cu ocazia aniversării sale. Mesajul a fost unul foarte emoționant, însă a fost condimentat și cu un strop de amuzament.

Răzvan Fodor, urarea emoționantă pe care i-a făcut-o Irinei Fodor cu ocazia zilei de naștere

Răzvan Fodor a ținut să-i transmită o serie de cuvinte emoționante Irinei cu ocazia zilei sale de naștere. Este o certitudine faptul că pe cei doi îi leagă foarte multe sentimente de dragoste, iar de acest lucru ne putem da seama cu ușurință din mesajul pe care acesta l-a publicat în mediul online.

Citește și: Irina Fodor, surprinsă în timp ce îl ține în brațe pe cel de-al treilea băiețel al lui Radu Vâlcan. Imaginea a atras toată atenția

Prezentatorul tv i-a făcut o urare într-un mod original, caracteristic lui, în care a ținut să-i spună care sunt motivele pentru care el o iubește atât de tare.

„Mă uit urât la ea:
1. Pentru că mi-a mâncat tinerețea.
2. Pentru că e nefiresc să o iubesc atât de mult, de atâta timp, și parcă mai mult cu fiecare an care trece.
3. Pentru că e al doilea an consecutiv în care, de ziua ei, nu suntem împreună.
La mulți ani, veața mea, ocii mei și cum se mai zice acum, în 2021, când vrei să îți alinți soția! Acum, serios, să îmi trăiești, Țuca mea!”, a scris el în secțiunea de descriere a imaginii.

Fanii au ținut să-i transmită și ei o serie de urări, dar și câteva gânduri cu privire la imaginea publicată. „La mulți ani, Irina”, „La mulți ani cu multă iubire”, „Ce frumoși sunteți voi doi”, au fost câteva dintre mesajele pe care ei le-au primit în mediul online.

Citește și: Răzvan Fodor, surprins alături de Irina Fodor, după întoarcerea prezentatoarei din Asia Express: „Cea mai așteptată nevastă”

Pe lângă fanii care le urmăresc activitatea în mod constant în mediul online, mai multe vedete au ținut să le scrie câteva impresii dar și mesaje de urare. ADDA, Mihai Petre, Estera Buble și Jean de la Craiova sunt câteva personalități cunoscute în România care au ținut să-i transmită Irinei câte un „La mulți ani”.

Mesajul transmis de Răzvan Fodor atunci când Irina Fodor s-a întors acasă din Asia Express

Citește și
Ce înseamnă dacă ai găsit boabe de fasole sau resturi de mâncare la ușa casei. Polițiștii explică ce poate să însemne acest „semn”
Ce înseamnă dacă ai găsit boabe de fasole sau resturi de mâncare la ușa casei. Polițiștii explică ce poate să însemne acest „semn”
Dan este primul rapper din lume care și-a făcut implant cu lanțuri de aur pe scalp în locul firelor de păr. Cum arată
Dan este primul rapper din lume care și-a făcut implant cu lanțuri de aur pe scalp în locul firelor de păr. Cum arată
Florin Salam, despre starea sa de sănătate. Ce a spus manelistul după ce s-a speculat că ar avea probleme medicale
Florin Salam, despre starea sa de sănătate. Ce a spus manelistul după ce s-a speculat că ar avea probleme medicale
Mai multe articole

Irina Fodor a spus Da provocării noului sezon din Asia Express: Drumul Împăraților. Aceasta este noua prezentatoare a sezonului 4, cea care i-a luat locul Ginei Pistol. Ea a avut pentru prima dată parte de această experiență cu provocări la limită.

În cele două luni în care a lipsit de acasă, Răzvan Fodor și fiica lor i-au simțit lipsa, motiv pentru care întoarcerea sa a fost un adevăra prilej de bucurie. Irina Fodor a revenit acasă la jumătatea lunii iulie, iar soțul său nu a ezitat să transmită un mesaj pe contul de Instagram.

"Mi-a venit franțuzoaica acasă și s-a reunit familia❤️ #happymoments #family #alltogether @irina_fodor", a scris el la o imagine în care sărbătorește alături de soția lui.

Parteneri
Zodii vulnerabile. Nativii cu o sensibilitate aparte
Să accepți că te numeri printre acele zodii vulnerabile nu este deloc ușor. Nu toți oamenii își doresc să lase la vedere latura lor sensibilă. Cu toate acestea, este foarte important să lucrăm la acest lucru și să încercăm să-l îmbunătățim. Vulnerabilitățile pot fi oricând transformate în propriile noastre atuuri.
Catine.ro
Ultimele știri