Antena Căutare

Chef Ștefan Popescu a spus ce e mit și ce e realitate în bucătărie! Ce a explicat juratul emisiunii Chefi la cuțite

Chef Ștefan Popescu și-a surprins urmăritorii cu un clip video în care a dezvăluit care sunt cele mai cunoscute mituri din bucătărie, dar și cât de adevărate sunt acestea.

Galerie
Descoperă sfaturi utile date de Chef Ștefan Popescu | Antena 1

Chef Ștefan Popescu este unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți bucătari din România. Recent, juratul emisiunii Chefi la cuțite a dezvăluit care este adevărul în cazul unor celebre mituri ce țin de gătit și bucătătie. Descoperă în rândurile de mai jos ce este adevărat și ce nu.

Chef Ștefan Popescu a spus ce e mit și ce e realitate în bucătărie! Ce a explicat juratul emisiunii Chefi la cuțite

Într-un clip video publicat pe pagina sa de TikTok, Ștefan Popescu a dezvăluit ce este adevărat și ce este fals în cazul celor mai cunoscute mituri legate de gătit și bucătărie.

În timp ce gătea, acesta a dezvăluit care sunt trucurile care chiar funcționează în bucătărie și care sunt doar niște simple mituri.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Chef Ștefan Popescu și-a prezentat soacra, de care este foarte mândru. Cu ce se ocupă doamna și ce „secrete” a dezvăluit

„Voi ce alte mituri culinare ați mai auzit? 🤔 #chef #chefstyle #chefstefanpopescu #retete #cooking #tipsandtricks”, a fost mesajul ce a însoțit clipul video publicat pe pagina oficială de Instagram a juratului de la Chefi la cuțite.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În filmare, Chef Ștefan Popescu a acceptat provocarea „adevărat-fals” în cazul unor mituri legate de bucătărie și gătit. Iată mai jos care au fost răspunsurile sale!

„Dacă pui ulei în apa de la paste atunci acestea nu se mai lipesc”, „Dacă prăjim în ulei de măsline atunci mâncare prinde gust rău” și „Ceapa pusă sub apă rece ține lacrimile la distanță” sunt mituri false.

„Roșiile sau pasta de roșii întâresc legumele care sunt în oală la fiert”, „Sarea face apa să fiarbă repede” și „Carnea trebuie să stea la temperatura camerei înainte să fie gătită” sunt mituri adevărate.

Pe Chef Ștefan Popescu îl vei putea revedea în sezonul 14 al emisiunii Chefi la cuțite.

Sezonul 14 Chefi la cuțite vine cu noutăți care fac competiția și mai intensă: pe lângă premiul în bani, câștigătorul sau câștigătoarea celui mai apreciat cooking show din România va mai primi ceva, extrem de valoros.

Pe lângă premiu, câștigătorul va beneficia și de un stagiu de pregătire de o lună la restaurantul Retroscena din Italia, oferit de Chef Richard Abou Zaki. Astfel, celor 30.000 de euro li se adaugă valoroasa recompensă a experienței unice în bucătăria restaurantului cu care Chef Richard a obținut o stea Michelin.

Filmările sezonului 14 continuă luna aceasta, iar înscrierile la preselecțiile sezonului 15 Chefi la cuțite au început deja pe casting.a1.ro.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x