- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Chef Ștefan Popescu este unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți bucătari din România. Recent, juratul emisiunii Chefi la cuțite a dezvăluit care este adevărul în cazul unor celebre mituri ce țin de gătit și bucătătie. Descoperă în rândurile de mai jos ce este adevărat și ce nu.
Chef Ștefan Popescu a spus ce e mit și ce e realitate în bucătărie! Ce a explicat juratul emisiunii Chefi la cuțite
Într-un clip video publicat pe pagina sa de TikTok, Ștefan Popescu a dezvăluit ce este adevărat și ce este fals în cazul celor mai cunoscute mituri legate de gătit și bucătărie.
În timp ce gătea, acesta a dezvăluit care sunt trucurile care chiar funcționează în bucătărie și care sunt doar niște simple mituri.
„Voi ce alte mituri culinare ați mai auzit? 🤔 #chef #chefstyle #chefstefanpopescu #retete #cooking #tipsandtricks”, a fost mesajul ce a însoțit clipul video publicat pe pagina oficială de Instagram a juratului de la Chefi la cuțite.
În filmare, Chef Ștefan Popescu a acceptat provocarea „adevărat-fals” în cazul unor mituri legate de bucătărie și gătit. Iată mai jos care au fost răspunsurile sale!
„Dacă pui ulei în apa de la paste atunci acestea nu se mai lipesc”, „Dacă prăjim în ulei de măsline atunci mâncare prinde gust rău” și „Ceapa pusă sub apă rece ține lacrimile la distanță” sunt mituri false.
„Roșiile sau pasta de roșii întâresc legumele care sunt în oală la fiert”, „Sarea face apa să fiarbă repede” și „Carnea trebuie să stea la temperatura camerei înainte să fie gătită” sunt mituri adevărate.
Pe Chef Ștefan Popescu îl vei putea revedea în sezonul 14 al emisiunii Chefi la cuțite.
Sezonul 14 Chefi la cuțite vine cu noutăți care fac competiția și mai intensă: pe lângă premiul în bani, câștigătorul sau câștigătoarea celui mai apreciat cooking show din România va mai primi ceva, extrem de valoros.
Pe lângă premiu, câștigătorul va beneficia și de un stagiu de pregătire de o lună la restaurantul Retroscena din Italia, oferit de Chef Richard Abou Zaki. Astfel, celor 30.000 de euro li se adaugă valoroasa recompensă a experienței unice în bucătăria restaurantului cu care Chef Richard a obținut o stea Michelin.
Filmările sezonului 14 continuă luna aceasta, iar înscrierile la preselecțiile sezonului 15 Chefi la cuțite au început deja pe casting.a1.ro.