Antena Căutare

Chefi la cuțite, 1 iunie 2021. Cătălin Scărlătescu s-a răzbunat! Ce amuletă a anunțat pentru concurenți

În timpul celui de-al treisprezecelea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Cătălin Scărlătescu a „lovit” în adversarii săi cu o amuletă puternică.

Cătălin Scărlătescu în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 9 Galerie
Liderul echipei mov a folosit o amuletă puternică în ediția 42 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” | Antena 1

În ediția 42 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Irina Fodor a pregătit tuturor o temă de gătit extrem de grea. Ca să pună bețe în roate celorlalte două echipe, Sorin Bontea a decis să folosească o amuletă cu „Regula celor 10”.

Nu a durat mult și alarma s-a dat din nou în bucătărie, căci nici Cătălin Scărlătescu nu s-a lăsat mai prejos. Acesta a apăsat butonul roșu și a ales să „lovească” în adversarii săi cu o amuletă de temut.

Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă puternică pentru a-i încurca pe rivali, în ediția 42 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Dupăc ce a câștigat proba de îndemânare prin intermediul lui Florin Revesz, bucătarul care s-a dovedit a fi mult mai priceput la curățat cartofi decât Vincenzo Aiello și Dorin Voiasciuc, liderul echipei verzi a decis ce rețete pregătește fiecare echipă în parte.

Citește și: Chefi la cuțite, 1 iunie 2021. Cine a fost eliminat. Cătălin Scărlătescu a pierdut încă un concurent

De data aceasta, Irina Fodor i-a anunțat pe concurenți că trebuie să gătească o rețetă de sufleu dulce și una aleasă de Sorin Bontea. Pentru echipa sa, acesta a ales spanacul, dovleceii au mers la Florin Dumitrescu, în timp ce Cătălin Scărlătescu s-a ales cu „prietena” sa, conopida.

Ca să îi încurce pe inamici, Sorin Bontea a folosit amuleta cu „Regula celor 10”, prin care concurenții din echipele adverse lucrează câte zece minute, alternând grupele.

Jurații „Chefi la cuțite”

Jurații „Chefi la cuțite” au folosit amuletă după amuletă

Apoi, nu a durat mult și alarma s-a dat iar în bucătărie, atunci când Cătălin Scărlătescu a anunțat că aruncă și el o amuletă în joc!

„Alege un interval de 15 minute din probă în care membrii celorlalte echipe vor găti în perechi, cu o singură mână”, a fost bonusul pe care l-a ales liderul echipei mov.

Citește și: Chefi la cuțite, 1 iunie 2021. Rikito Watanabe (Riki) s-a tatuat pentru Sorin Bontea. Ce a vrut să facă Scărlătescu

„Am încurcat-o”, a fost reacția lui Sorin Bontea.

„Proba asta e ciudată rău de tot, o să se termine într-o notă foarte neprietenoasă”, a completat Cătălin Scărlătescu.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 42 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 1 iunie 2021. Sorin Bontea a „lovit” în rivali cu o amuletă periculoasă! Ce a impus... Chefi la cuțite, 1 iunie 2021. Florin Dumitrescu a folosit o amuletă roșie! Ce l-a obligat pe Sorin Bontea să facă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x