Antena Căutare

Chefi la cuțite, 1 iunie 2021. Cine a fost eliminat. Cătălin Scărlătescu a pierdut încă un concurent

Ediția 42 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a adus o eliminare neașteptată. Cătălin Scărlătescu a pierdut un concurent din echipa mov.

Concurenții din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” asteptand verdictul de la eliminare Galerie
Un concurent a fost eliminat în ediția 42 din sezonul 9 „Chefi la cuțite” | Antena 1

Ghinionul pare că se cam ține scai de Cătălin Scărlătescu. În ultimele două confruntări, liderul echipei mov a pierdut un cuțit de aur extrem de valoros, dar și o concurentă care a demonstrat că se pricepe din plin la gătit.

Până nu demult, juratul de la „Chefi la cuțite” se lăuda cu faptul că are cei mai mulți concurenți în echipă, dar situația s-a schimbat, mai ales după ce un concurent a fost eliminat din echipa sa, în ediția 42 din sezonul 9 al îndrăgitului show culinar, difuzată pe 1 iunie 2021.

Ce concurent a fost eliminat în ediția din 1 iunie 2021 a emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 9

De data aceasta am avut parte de un battle palpitant în care Sorin Bontea a dictat ingredientul-vedetă pentru fiecare echipă. Liderul echipei verzi a folosit o amuletă puternică, dar nici Cătălin Scărlătescu nu s-a lăsat mai prejos. Lovitura cea mai grea a venit de la Florin Dumitrescu și amuleta sa roșie.

Hocheiștii au degustat farfuriile pregătite de cele trei echipe și au decis că cele mai bune sufleuri au fost pregătite de echipa albastră. Ceilalți concurenți au intrat la un duel ce i-a provocat să gătească rețete cât mai gustoase, folosind diferite tipuri de sos Tabasco. La finalul acestei confruntări, un concurent a fost eliminat din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Cătălin Scărlătescu a pierdut încă un concurent din echipa mov, în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat farfuriile și au descoperit fel și fel de rețete, de la tacos cu guacamole, carne de vită, măr umplut cu nuci, burger și până la ribeye sau fajitas de pui. După ce au acordat puncte, jurații au revenit în platoul emisiunii „Chefi la cuțite” împreună cu Irina Fodor, pentru a afla ce concurent a fost eliminat, în ediția 42 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Irina Fodor și chefii au anunțat ce concurent părăsește „Chefi la cuțite”

Irina Fodor și chefii au anunțat ce concurent părăsește „Chefi la cuțite”

Rând pe rând, concurenții și-au aflat notele și, la final, în platou au mai rămas doar cei cu cele mai mici note. La final, Nicoleta Pop și Vincenzo Aiello au rămas în platou. Surpriza a fost mare atunci când a fost anunțat verdictul. Concurenta care a făcut senzație în audiții a obținut cele mai puține puncte și a fost eliminată de la „Chefi la cuțite”, în ediția din 1 iunie 2021.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 42 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 1 iunie 2021. Preparat „plagiat” la degustare? Ce a găsit chef Dumitrescu într-o farfurie... Ce mesaj a transmis Nicoleta Pop, după ce a părăsit Chefi la cuțite. Ce spune despre motivul eliminării: „Am greșit”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x