Antena Căutare

Chefi la cuțite, 1 iunie 2021. Surpriza adusă de bandă, după battle! Cine a câștigat proba și cine intră la duel

Echipele conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au așteptat cu sufletul la gură verdictul adus de banda de foc, după battle-ul din ediția 42 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”.

florin dumitrescu si catalin scarlatescu in bucataria chefi la cutite, alaturi de echipele lor Galerie
Hocheiștii au decis ce echipă merită să câștige al treisprezecelea battle din sezonul 9 „Chefi la cuțite” | Antena 1

În ediția 42 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, cele trei echipe s-au întrecut într-o probă de îndemânare, ce a presupus curățarea unor cartofi cât mai atent, pentru a obține cât mai puține resturi. Și fiindcă a câștigat, acesta a primit șansa de a-și alege cu ce ingredient vrea să gătească o rețetă de sufleu.

Pentru Scărlătescu a impus conopida și lui Dumitrescu i-a dat dovlecelul. La finalul probei, farfuriile au fost degustate de hocheiști și aceștia au decis cine merită să câștige al treisprezecelea battle din sezonul 9 „Chefi la cuțite”.

Cine a câștigat al 13-lea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

De data aceasta, în ediția 42 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, fiecare echipă a avut misiunea de-a pregăti un sufleu dulce și unul sărat, cu ingredientul ales de Sorin Bontea.

Emoțiile au fost uriașe și lucrurile s-au complicat cu fiecare amuletă folosită de chefi. Sorin Bontea a impus „Regula celor 10” și Cătălin Scărlătescu a obligat rivalii să gătească timp de 15 minute cu o mână la spate. Dar poate că cea mai dură lovitură a venit de la Florin Dumitrescu, atunci când acesta l-a pus pe Sorin Bontea să muncească pentru echipa sa.

Citește și: Chefi la cuțite, 1 iunie 2021. Cine a fost eliminat. Cătălin Scărlătescu a pierdut încă un concurent

Cele șaizeci de minute alocate gătitului s-au scurs rapid și farfuriile au fost apoi degustate de un juriu format din hocheiști. Apoi, cu sufletul la gură, echipele au așteptat verdictul adus de banda de foc.

Florin Dumitrescu și echipa albastră

Florin Dumitrescu și echipa albastră au pregătit sufleu de dovlecei

Surpriza a fost mare atunci când tabela l-a desemnat câștigător pe Florin Dumitrescu. Astfel, echipa albastră scapă de duel, după al treisprezecelea battle din sezonul 9 „Chefi la cuțite”.

Citește și: Chefi la cuțite, 1 iunie 2021. Rikito Watanabe (Riki) s-a tatuat pentru Sorin Bontea. Ce a vrut să facă Scărlătescu

Văzând că intră iar la duel, Sorin Bontea s-a supărat și a ales să părăsească bucătăria, fără să dea alte explicații.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 42 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 1 iunie 2021. Hocheiștii au făcut degustarea din al 13-lea battle. Ce au zis chefii despre preparate... Chefi la cuțite, 1 iunie 2021. Duel cu o temă complicată. Ce ingredient-vedetă trebuie să folosească dueliștii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x