Antena Căutare

Chefi la cuțite, 1 martie 2021. Francisco Jose Garcia Lopez este spaniolul îndrăgostit de România! Ce a recunoscut

Francisco Jose Garcia Lopez are 42 de ani, este din Palma de Mallorca și a decis să vină în ediția 2 din sezonul 9 „Chefi la cuțite” pentru a demonstra chefilor că se pricepe de minune la gătit.

Francisco Jose Garcia Lopez  la Chefi la cuțite Galerie
Extrem de emoționat, Francisco Jose Garcia Lopez a explicat faptul că, deși este bucătar, a fost nevoit să lucreze și în construcții, | Antena 1

De meserie bucătar, concurentul a ales să pregătească două farfurii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, în dorința de a-i impresiona din plin.

În ediția 2 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Francisco Jose Garcia Lopez povestit mai multe detalii de el și despre familia sa.

Francisco Jose Garcia Lopez i-a impresionat pe chefi în ediția 2 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Am aflat că bărbatul este căsătorit, că are trei copii și că mezinul s-a născut în România.

Citește și: Chefi la cuțite, 1 martie 2021. Raluca Mihail, impresara celor de la Iris, i-a uimit pe chefi cu dezvăluirile sale

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Spaniolul s-a mutat în România în urmă cu șase ani, atunci când sora sa (căsătorită fiind cu un român) i-a propus să vină aici pentru a deschide împreună un restaurant. Astfel, concurentul a ajuns să se stabilească în țara noastră.

Citește și: Chefi la cuțite, 1 martie 2021. Gina Pistol a anunțat ce sunt amuletele de pedeapsă! Reacția chefilor

Extrem de emoționat, Francisco Jose Garcia Lopez a explicat faptul că, deși este bucătar, a fost nevoit să lucreze și în construcții, pentru a-și întreține familia, mai ales pe timp de pandemie. Acesta a venit la „Chefi la cuțite” pentru a demonstra că este un bucătar priceput și pentru șansa de-a găsi o oportunitate de-a se întoarce acolo unde îi place cel mai mult: în bucătărie.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat atent preparatele concurentului și apoi au dorit să afle mai multe detalii despre el. Poveștile spaniolului au fascinat chefii, dar verdictul a fost dat judecând doar mâncarea din farfurie.

La final, cloșurile s-au ridicat și Francisco Jose Garcia Lopez a izbucnit în lacrimi de fericire atunci când a văzut că a primit trei cuțite, în ciuda emoțiilor uriașe pe care le-a avut.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1!

Chefi la cuțite, 1 martie 2021. George Tănase l-a imitat pe Salt Bae și a făcut show! Ce reacție a avut Sorin Bontea... George Tănase se mândrește cu o iubită superbă. Cum arată tânăra care l-a cucerit pe comediant...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x