Chefi la cuțite, 1 martie 2021. Raluca Mihail, impresara celor de la Iris, i-a uimit pe chefi cu dezvăluirile sale

În ediția 2 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, una dintre cele mai emoționate concurente a fost Raluca Mihail, în vârstă de 40 de ani, care i-a uluit pe chefi când a dezvăluit ce meserie are!

Raluca Mihail a ales să pregătească în a ediția 2 niște rigatoni all'amatriciana, o rețetă deosebită de paste

Antena 1

Sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a început în forță, cu povești de viață surprinzătoare, rețete la care poftești instant și momente savuroase cu Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Raluca Mihail a ales să pregătească în a ediția 2 niște rigatoni all'amatriciana, o rețetă deosebită de paste. Aceasta a gătit totul cu multă grijă și atenție, sperând că nu va face vreo greșeală ce ar putea s-o coste scump la degustare și jurizare.

Raluca Mihail i-a uimit pe chefi cu meseria sa, în ediția 2 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Chiar dacă pentru mulți poate părea simplu să faci niște paste, un chef adevărat știe că există anumite reguli ce trebuie respectate pentru a obține textura perfectă.

„Am emoții foarte mari. Chiar dacă mă pricep nu prea îți iese de două ori același fel și sper să fie bun. Mi-aș dori să fierb pastele cum trebuie, să fie pe gustul lor și poate, dacă sunt obosiți după o zi de jurizare, să le pice bine un preparat pentru suflet, așa cum sunt pastele”, a mărturisit concurenta, extrem de emoționată.

Citește și: Chefi la cuțite, 28 februarie 2021. Chef Orlando Zaharia a decis cine a câștigat prima amuletă

Banda a mers, cloșurile s-au ridicat și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat atent pastele pregătite de Raluca Mihail. Aceștia au presupus că mâncarea a fost pregătită de cineva care vine sigur de la Roma, cel mai probabil soția unui italian deținător de restaurant tradițional.

Ușile s-au deschis și surpriza a fost mare atunci când chefii au văzut cine își face apariția.

„Sunt mândră să fiu managerul trupei Iris-Cristi Minculescu, cu Valter și Boro”, s-a recomandat concurenta.

„Woaaa! Foarte tare!”, a fost reacția plină de surpriză a celor trei îndrăgiți jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 9.

„Da, și eu îmi spun asta, zi de zi. Fac treaba asta de opt ani și să ne țină Dumnezeu sănătoși să trecem cu bine peste toate încercările, să ne continuăm activitățile. Să fiu managerul trupei Iris este cel mai bun lucru profesional care mi s-a putut întâmpla și este fabulos, pe alocuri. Ne place foarte mutl să fim unii cu alții și îi iubesc foarte mult și le mulțumesc că mă țin alături. După opt ani de zile cred că ne considerăm o mică familie”, a dezvăluit Raluca Mihail.

Concurenta, pasionată de gătit și de muzică rock, a fost „amendată” pentru unele mici greșeli din farfurie, dar a primit șansa de-a merge mai departe în competiție!

Citește și: Chefi la cuțite, 28 februarie 2021. Andreea Climatiano i-a lăsat fără cuvinte pe chefi! Povestea tinerei e demnă de un film

În timp ce ieșea din platou, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fredonat o celebră piesă a celor de la Iris. Momentul a fost unul savuros și îl poți urmări în clipul video de mai sus, din ediția 2 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1!

Ultimele știri