Chefi la cuțite, 1 martie 2021. George Tănase l-a imitat pe Salt Bae și a făcut show! Ce reacție a avut Sorin Bontea

Un concurent cu adevărat surprinzător din ediția 2 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost George Tănase, care l-a imitat perfect pe celebrul bucătar Nusret Gokce, cunoscut drept Salt Bae!

George Tănase și-a făcut apariția în bucătărie, costumat în Salt Bae

Antena 1

Un moment cu adevărat savuros din ediția 2 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost atunci când George Tănase și-a făcut apariția în bucătărie, costumat în Salt Bae.

Pentru cei care nu știu, Salt Bae (pe numele său adevărat, Nusret Gokce), este un bucătar turc specializat în steak-uri, care a devenit cunoscut pretutindeni în lume după ce pe internet au apărut clipuri video cu modul său inedit de-a găti și, mai ales, de-a turna sarea pe carne!

George Tănase l-a imitat pe Salt Bae (Nusret Gokce) în ediția 2 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

George Tănase s-a pregătit intens și a decis să facă show de zile mari, imitându-l pe acest star al bucătăriei, la „Chefi la cuțite”.

Citește și: Chefi la cuțite, 1 martie 2021. Raluca Mihail, impresara celor de la Iris, i-a uimit pe chefi cu dezvăluirile sale

„Trebuie să facem puțin masaj la carne, că foarte e stresată. Urmăresc foarte mult emisiunile TV, mă distrează foarte tare oamenii reali, care strălucesc, care vin să fie ei. Pentru mine oamenii reali sunt personaje. Eu am venit la Chefi la cuțite familiei mele să arăt că nu mor de foame. Eu de asta sunt aici, să dovedesc ceva neamurilor”, a dezvăluit George Tănase.

Când și-a făcut apariția în platoul „Chefi la cuțite”, Salt Bae de România i-a uimit din plin pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

„Am adus niște carne, că poate nu aveți frigiderul plin (...). Am pregătit o rețetă de vită bătută și umilită”, a dezvăluit concurentul, spre deliciul juraților.

Citește și: Chefi la cuțite, 1 martie 2021. Gina Pistol a anunțat ce sunt amuletele de pedeapsă! Reacția chefilor

Au urmat apoi glume, replici savuroase și un show savuros, pe care îl poți urmări în clipul video de mai sus, din ediția 2 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

Citește și
Gigel Frone a venit pe scena iUmor cu chitara și i-a făcut pe jurați să zâmbească. Ce i-au spus aceștia
Gigel Frone a venit pe scena iUmor cu chitara și i-a făcut pe jurați să zâmbească. Ce i-au spus aceștia
Un băiat și o fată au părăsit competiția. Cine sunt tinerii eliminați în Gala Mireasa de azi
Un băiat și o fată au părăsit competiția. Cine sunt tinerii eliminați în Gala Mireasa de azi
iUmor 2021. Votează-ți preferații și trimite-i în semifinală direct din aplicația Antena 1
iUmor 2021. Votează-ți preferații și trimite-i în semifinală direct din aplicația Antena 1
Mai multe articole

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1!

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Ultimele știri