Antena Căutare

Chefi la cuțite, 1 octombrie 2023. Cine a câștigat al treilea battle. Ce echipe au intrat la duel

Banda a adus verdictul mult așteptat din ediția 18 a sezonului 12 Chefi la cuțite, de pe 1 octombrie 2023. Iată ce echipe au intrat la duel, dar și ce jurat a mers cu concurenții să savureze din plin victoria battle-ului cu numărul trei.

colaj foto cu catalin scarlatescu si poza cu echipa albastra, poza cu florin dumitrescu si poza cu o farfurie portocalie la chefi la cutite sezonul 12 Galerie
Două echipe au intrat la duel, în ediția 18 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12 | Antena 1

Battle-ul trei a venit cu o provocare neașteptată pentru chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea. Jurații au primit o amuletă puternică din partea lui chef Cătălin Scărlătescu. Avantajul i-a pus într-o situație dificilă în fața degustătorilor.

Pentru că și-au mutat bancul de lucru timp de 30 de minute, echipa magenta și echipa portocalie nu au avut 12 elemente pe farfurii. De asemenea, acuzațiile de sabotaj nu au lipsit din bucătăria show-ului culinar.

Emoțiile au început să își facă apariția pe platoul de filmat când banda a început să meargă. Deși au întâmpinat obstacole mari, cele trei echipe au reușit să facă preparate cu care să-i impresioneze pe degustători.

Citește și: Chefi la cuțite, 26 septembrie 2023. Cătălin Scărlătescu a explodat la gătit! A oprit totul și a făcut ședintă de echipă

Prima farfurie care a intrat în bucătăria show-ului culinar a fost portocalie. Lui chef Sorin Bontea nu i-a venit să creadă, însă nu a ezitat să se bucure de faptul că nu a rămas cu 0 farfurii: „Deja putem spune bogdaproste”.

„Nu mai înțelegeam nimic, ce s-a jurizat astăzi?!”, a spus chef Florin Dumitrescu.

Chef Cătălin Scărlătescu și echipa turcoaz au câștigat battle-ul trei din ediția 18 a sezonului 12 Chefi la cuțite, de pe 1 octombrie 2023

Chef Cătălin Scărlătescu și echipa turcoaz au fost victorioșii din battle-ul trei al sezonului 12 Chefi la cuțite, difuzat pe 1 octombrie 2023. Juratul a făcut ochii mari și a rămas uluit de faptul că banda a adus 9 farfurii turcoaz.

„Am scăpat astăzi!”, a spus Răzvan Mincă.

„Nu avea cum altfel! Cum era să fie?!”, a dezvăluit chef Florin Dumitrescu.

„Este prima dată în viața mea când îmi vin atâtea farfurii! Era prima data când se puteau câștiga 11 farfurii în istoria show-ului”, a mai adăugat chef Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Ce a publicat chef Sorin Bontea în mediul online, după ce și-a ales echipa din sezonul 12 Chefi la cuțite. Cum au reacționat fanii

Așadar, la proba individuală au intrat concurenții lui chef Sorin Bontea și ai lui chef Florin Dumitrescu. Jurații le-au oferit sfaturi echipelor pentru a reveni în formula completă în bucătăria emisiunii.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 1 octombrie 2023. Sorin Bontea a dat cu tava de pământ. Ce i-a spus lui Florin Dumitrescu: „Ne-au îngro... Chefi la cuțite, 1 octombrie 2023. Mioara Sîrbușcă a fost eliminată din sezonul 12. Cum a reacționat chef Florin Dumitre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x