Antena Căutare

Chefi la cuțite, 26 septembrie 2023. Valentin Timofte, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea, la un pas să clacheze la duel

În ediția 16 de la Chefi la cuțite sezonul 12, din 26 septembrie 2023, într-un moment extrem de tensionat, Cuțitul de Aur al lui Sorin Bontea, Valentin Timofte, a fost aproape să clacheze în timpul duelului dificil: „Nu mai pot face altceva! Mă distrugi!”.

colaj foto cu valentin timofte din echipa portocalie Galerie
Valentin Timofte, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea, la un pas să clacheze la duel | Chefi la cuțite

Dinamica primei ediții de confruntări implică în mod invariabil și primul duel și cum echipa roială Dumitrescu a câștigat la mustață, portocalii și albaștrii sunt puși față în față pe o temă aparent simplă, dar cu schepsis: pește.

O plajă largă de rețete pot lua naștere plecând de la un asemenea ingredient, cu atât mai mult cu cât varietatea din cămară ajută și inspiră. Să vedem spre ce fel de orizonturi au ales să navigheze în primul test individual.

Citește și: Chefi la cuțite, sezonul 12. Chef Florin Dumitrescu și-a format echipa. Cine sunt concurenții care au primit tunica magenta

Valentin, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea, la un pas să clacheze la duel: „Nu mai pot face altceva! Mă distrugi!”. Irina Fodor a fost nevoită să intervină, la Chefi la cuțite, în ediția 16 din 26 septembrie 2023

Concurenții se confruntă acum pentru a demonstra cine are abilitățile cele mai impresionante. Valentin Timofte, recunoscut pentru talentul său culinar și validat prin primirea cuțitului de aur, a ajuns la un punct de răscruce în emisiune. Trebuia să-și termine prepapartul, dar colegii îl asaltau cu întrebări.

Duelul a pus la încercare chiar și cel mai experimentat concurent, cuțitul de aur al lui chef Sorin Bontea.

Valentin a simțit presiunea și a fost copleșit de importanța duelului și asaltat de colegii săi cu nenumărate întrebări: "Întrebările mă asaltau și din stânga și din dreapta. Dădusem direcțiile și credeam că nu o să mai existe întrebări! Mai erau 25 de minute și oamenii aveau chestiile aproape gata, eu nu blendasem piureul de conopidă, nu avem reducția făcută pentru sos, să nu mai zic de peștele care nu era filetat", spune Valentin Timofte, cuțitul de aur al lui chef Sorin Bontea.

"M-a stresa foarte mult faptul că am fost asaltat de întrebări, faptul că nu eram singur acolo, că nu era liniște, nu eram eu pe o pajiște și găteam. Dar m-am simțit bine, mândru pentru că pot să fiu de folos, până la urmă suntem o echipă, chiar dacă e indidviual", a mai spus el.

La un moment dat, în cel mai tenisonat punct când timpul era pe final, i-a spus lui Habibi, care i-a cerut ajutor pe tot parcursul probei individuale: "Omule, oprește-te! Mă distrugi! Nu pot! Trebuie să-mi termin preparatul. Sunt în urmă, tu aproape ai terminat!", a spus el.

În acest moment critic, Irina Fodor, prezentatoarea emisiunii a venit presărând încă puțină tensiune: "Voiam să te întreb dacă te-ai uitat și la farfuriile colegilor?", întreabă Irina Fodor. "Crezi că nu o să te întreb pe chef Sorin dacă ai verificat?".

Valentin Timofte fierbea sub presiune: "Nu mă așteptam niciodată să fie atâta presiune. Mă bucur că i-am ajutat... Băi, dar atunci când am văzut trei minute și voi stați, voiam să vă mănânc", făcând referire la faptul că deja colegii lui aveau preparatul terminat, iar el mai avea încă de muncă.

Irina Fodor a anunțat că îi mai lasă un minut pe concurenți pentru că este prima lor bătălie individuală.

Momentul tensionat de la duel s-a lăsat și cu lacrimi de la o concurentă din echipa lui chef Sorin Bontea, care a luat-o în brațe la final pe Irina Fodor plângând: "O să îmi lipsești", a spus ea. Vezi în video de mai sus. Rămâi pe a1.ro pentru a vedea cele mai importante momente din prima bătălie la Chefi la cuțite.

Citește și: Chefi la cuțite, sezonul 12. Chef Sorin Bontea și-a format echipa. Cine sunt concurenții care au primit tunica portocalie

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Citește și: Chefi la cuțite, sezonul 12. Chef Cătălin Scărlătescu și-a format echipa. Cine sunt concurenții care au primit tunica turcoaz

Chefi la cuțite, 26 septembrie 2023. Ce echipă a câștigat primul battle și cine a intrat la duel. Verdictul clar adus de... Chefi la cuțite, 26 septembrie 2023. Cine este primul concurent eliminat. Sorin Bontea îl pierde pe Ioan Frățilă (Nea Io...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x