Antena Căutare

Chefi la cuțite, 27 septembrie 2023. Irina Fodor a anunțat proba care cutremură cel de-al doilea battle. Ce a apărut în platou

În ediția 17 de la Chefi la Cuțite, sezonul 12 din 27 septembrie 2023, cei trei chefi și echipele lor au avut parte de o noutate. Irina Fodor a intrat în platou și a făcut anunțul care le-a dat peste cap toate planurile. Ce decizii surprinzătoare au luat chefii

colaj foto irina fodor si cei trei chefi la chefi la cutite sezonul 12 Galerie
În ediția 17 de la Chefi la Cuțite, sezonul 12 din 27 septembrie 2023, Irina Fodor a intrat în platou și a făcut anunțul care le-a dat peste cap toate planurile | Antena 1

Irina Fodor a dezvăluit provocarea celui de-al doilea battle care a cutremurat echipele. Deși ajunși la sezonul 12, chefii credeau că nu îi mai poate surprinde nimic, anunțul făcut de aceasta i-a lăsat fără cuvinte.

„Astăzi, o să avem niște ingrediente. 12 la număr, dar tot câte 4 veți folosi. Veți putea folosi aceleași ingrediente. Îmi place să vă las să faceți strategii. Important este să vedem cum le alegeți”, a fost vestea prin care prezentatoarea show-ului i-a surprins.

„Este la noroc, de data aceasta. Este vorba despre o ruletă, așa cum vă place vouă”, a mai adăugat aceasta, în ediția 17 de la Chefi la Cuțite, sezonul 12 din 27 septembrie 2023.

Citește și: Chefi la cuțite, 26 septembrie 2023. Cine este primul concurent eliminat. Sorin Bontea îl pierde pe Ioan Frățilă (Nea Ion)

„Doamne ferește! Nici nu vreau să mă gândesc ce e pe acolo”, a exclamat îngrijorat chef Sorin Dumitrescu.

Cu ce ingrediente inedite au gătit echipele, în ediția 17 de la Chefi la Cuțite, sezonul 12 din 27 septembrie 2023. Chefii au format noi strategii

Emoțiile celor din platou au crescut și mai mult atunci când ruleta a fost descoperită. Dacă până acum erau obișnuiți să vadă combinații ciudate de gusturi, de data aceasta, au apărut doar numele celor trei chefi și culorile echipelor.

„Ce asta? E o noutate!”, a spus nedumerit chef Florin Dumitrescu.

„Ca să fie treaba, treabă, azi am avut roata nebuniei. Tragi la roată și ce nume își iese, persoana respectivă îți dă ingrediente”, a adăugat chef Cătăin Scărlătescu.

Astfel, lui chef Florin Dumitrescu i-a picat chef Sorin Bontea. Chef Sorin Bontea l-a tras la sorți pe chef Florin Dumitrescu, iar chef Cătălin Scărlătescu a primit ingredientele tot de la echipa portocalie, în ediția 17 de la Chefi la Cuțite, sezonul 12 din 27 septembrie 2023

„E de rău, că ăștia doi au fost tot timpul frățiware”, a spus chef-ul echipei albastre. Cu toate acestea, pentru că ambele echipe vor primi ingrediente de la chef Sorin Bontea, acestea s-au aliat.

„Te deranjează dacă o să iau ceva informații și de la Cătălin, ce ingrediente să îți dau? Că na...tu ne dai la amândoi. Deschidem o alianță. Doar pentru astăzi în ideea în care să aibă și Cătălin ceva de spus, a dezvălui chef Florin Dumitrescu.

„Fă-ți de cap, Florin”, a spus „rivalul” său.

Citește și: Chefi la cuțite, 26 septembrie 2023. Valentin Timofte, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea, la un pas să clacheze la duel

Apoi, a început „războiul”! Echipele au fost surprinse văzut ce ingrediente ascund cloșurile și cu ce vor avea de gătit pentru adolescenții și profesorii dintr-un club club de robotică.

În ediția 17 de la Chefi la Cuțite, sezonul 12 din 27 septembrie 2023, echipa portocalie a gătit cu: smântână, porumb prăjit, eugenii și paste alfabet.

Echipa magenta a gătit cu: urzici, eugenii, miez de pâine și pastă de măsline.

Echipa turcoaz a gătit cu: pufarine, pastă de măsline, paste alfabet și foaie de plăcintă.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chef Florin Dumitrescu a câștigat un premiu la polo. Cum l-a surprins soția sa: „Avem și o medalie”... Chefi la cuțite, 27 septembrie 2023. Sorin Bontea a folosit amuleta care a adus hazardul în bucătărie. S-a lăsat cu susp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x