Antena Căutare

Chefi la cuțite, 10 mai 2023. Chefii au oferit primele tunici și au decis cine sunt concurenții care intră în echipele lor

În ediția 21 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Florin Dumitrescu au decis cine sunt primii concurenți care au intrat în echipele lor. Battle-urile încep la Antena 1 și în platforma AntenaPLAY.

Colaj cu chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu în bucătăria Chefi la cuțite alături de concurenți, în timp ce dau tunicile Galerie
În ediția 21 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Florin Dumitrescu au decis cine sunt primii concurenți care au intrat în echipele lor. | Antena 1

După cea de-a două probă de bootcamp, concurenții care au mai rămas în competiție au așteptat cu sufletul la gură să descopere care este deznodământul. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au anunțat care sunt primii concurenți pe care i-au ales în echipele lor, în sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite. Încep confruntările la Antena 1 și pe platforma AntenaPLAY.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au oferit tunicile și au decis cine sunt primii concurenți care intră în echipele lor. Ce mișcare periculoasă a făcut unul dintre ei

După ce au terminat de gătit toate cele 4 serii de câte 15 concurenți, chefii au anunțat cine sunt primii concurenți care au intrat în echipele lor. Vă reamintim că, în sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite, Sorin Bontea are echipa roșie, Florin Dumitrescu pe cea gri, iar Cătălin Scărlătescu pe cea neagră.

„Am să încep eu și am să încep cu veștile proaste”, a zis Sorin Bontea, începând apoi să anunțe care este primul concurent care părăsește bootcampul emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11.

Citește și: Chefi la cuțite, 10 mai 2023. Florin Dumitrescu, reacție inedită atunci când a degustat farfuria lui Mario Zahariea. Ce a făcut

„Hai să dăm și una caldă!”, a zis Florin Dumitrescu, scoțând tava cu tunicile echipei sale și punând-o pe bancul de lucru.

A fost momentul în care toți concurenții rămași la bancurile de lucru au făcut ochii mari și au sperat că vor fi selectați să se alăture echipei gri, condusă de chef Florin Dumitrescu.

„Prima tunică gri, primul om ales de mine în acest sezon este Iustin. Bine ai venit în brigadă, omule!”, a fost vestea dată de jurat.

Citește și: Chefi la cuțite, 10 mai 2023. Ce au descoperit Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în farfurii, în a doua probă de bootcamp

„Mamă, nu mi-a venit să cred! Mi-au dat lacrimile de fericire pentru că nu mă așteptam! Adică mă așteptam să se întâmple, dar nu mă așteptam să se întâmple pe bune!”, a zis concurentul, extrem de fericit.

„De ce Iustin? Odată cu Mino mi-am dat seama că în echipa mea trebuie să existe o mascotă. De ce? Pentru că eu de fiecare dată folosesc mascota ca să gătesc eu. Practic, îi folosesc mâinile ca să gătească tot ce îi spun eu în ureche și stau acolo atent la tot ce iese. Am încredere că oricare dintre ceilalți va reuși să îmi facă un produs pe care eu îl cer în mod express, însă pe unul e pariul meu că îl fac bucătar”, a fost dezvăluirea complet neașteptată făcută de Florin Dumitrescu despre Iustin Radu Câmpeanu.

„Dau și eu o tunică, nu numai colegul meu. O să vină să își ia tunica de aici tocmai de la Bârgău. Hai, Elena!”, a zis juratul, alegând-o pe Elena Ciot Monda.

Tensiunile au crescut de la o secundă la alta și toți cei prezenți la bancurile de lucru au sperat că se vor număra printre cei aleși de cei trei chefi în sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite.

Sorin Bontea a ales-o pe Diana Roman Inamahoro, iar următoarea tunică neagră a mers la Lino Golden.

„Îl văd genul de om prietenos care nu se supără, care s-ar băga la orice în bucătărie. Îl văd tare muncitor”, a zis Scărlătescu despre concurentul ales de el.

Andrea Sabini și-a luat tunica gri și s-a alăturat echipei lui Florin Dumitrescu, iar Mario Zahariea a mers la echipa roșie a lui Sorin Bontea.

O tunică gri a mers la Mariana Zinner, în timp ce Cătălin Scărlătescu a luat-o în echipa sa pe Amalia Esa. Constantin Onuț a mers în echipa lui Bontea, iar Mihaela Zahariea a mers în echipa liu Florin Dumitrescu.

O surpriză mare a fost atunci când George Popescu a fost selectat în echipa lui Cătălin Scărlătescu.

„Scărlătescu nu este genul de bucătar care să aprecieze farfuriile făcute de George. George gătește minimalist, care gătește elegant, într-o anumită zonă. Cătălin nu e acolo, iar George ar putea să sufere pe treaba asta”, a zis Florin Dumitrescu despre mișcarea riscantă făcută de rivalul său.

Un alt moment surprinzător a fost atunci când Anica (AnaMaria Ijac) a primit tunica din partea lui Scărlătescu. A fost atât de fericită, încât replica „scăpată” i-a luat prin surprindere pe toți.

Cine sunt concurenții care au intrat în echipele conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, în sezonul 11 Chefi la cuțite

După cele două probe de bootcamp, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au oferit tunicile și și-au format echipele pentru sezonul 11 Chefi la cutite.

Cine sunt concurenții din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu în sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite. Ei au primit tunica neagră

  • Elena Ciot Monda
  • Lino Golden
  • Amalia Esa
  • George Popescu
  • Daniel Dragomir
  • AnaMaria Ijac
  • Dumitru Paul Tudosescu (cuțitul de aur)

Cine sunt concurenții din echipa lui chef Sorin Bontea în sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite. Ei au primit tunica roșie

  • Diane Inamahoro
  • Mario Zahariea
  • Constantin Onuț
  • Adrian Hampu
  • Monica Pușcoiu
  • George Borșaru
  • Nina Hariton (cuțitul de aur)

Cine sunt concurenții din echipa lui chef Florin Dumitrescu în sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite. Ei au primit tunica gri

  • Iustin Radu Câmpeanu
  • Andrea Sabini
  • Mariana Zinner
  • Mihaela Zahariea
  • Luna Morgaciova
  • Florin Borșaru
  • Laurențiu Neamțu (cuțitul de aur)

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 10 mai 2023. Florin Dumitrescu, reacție inedită atunci când a degustat farfuria lui Mario Zahariea. Ce ... Chefi la cuțite 2023. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Sorin Bontea în sezonul 11. Ei au primit tunica roșie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x