Antena Căutare

Chefi la cuțite, 10 octombrie 2023. Concurenții s-au dezlănțuit și au sărit cioburi în platou. Ce probă a adus Irina Fodor

În ediția 24 de la Chefi la cuțite sezonul 12, din 10 octombrie 2023, este pusă la bătaie o nouă confruntare crâncenă în bucătăria Chefi la cuţite, cu doar patru ediţii înainte de semifinala sezonului 12. Irina Fodor anunță că echipele au la dispoziţie nu mai mult de o oră pentru a pregăti trei feluri de mâncare: un starter, main course şi desert, desigur, pe o temă specială.

colaj foto cu concurent si chefii catalin sarlatescu, sorin bontea, florin dumitrescu Galerie
Concurenții s-au dezlănțuit și au sărit cioburi în platou. | Chefi la cuțite

Concurenții s-au dezlănțuit într-o nouă probă adusă de Irina Fodor. Echipele au fost provocate să spargă nuci într-un timp cât mai scurt prin modalități proprii, iar la final cantitatea de miez adunată va desemna cine are avantajul de a alege ingredientele pentru fiecare echipă.

Iar cum în bucătăria Chefi la cuţite lucrurile nu sunt niciodată simple, cele 12 ingrediente sunt ele foarte bine gândite. Nu lipsesc elementele care, în mod normal, ar fi imposibil de combinat, însă despre depășirea limitelor este Chefi la cuțite.

Mai mult decât atât, rândurile încep să se strângă! Irina Fodor anunță încă de la început că astăzi este o ediție cu două eliminări, lucru care a băgat frica în toți până la oase: "Apropo de eliminări, dragilor! Am un anuț de făcut! Confruntarea de astăzi se va termina cu două eliminări, așa că să aveți grijă cum gătiți, ce gătiți și ce faceți, dragi concurenți", spune Irina Fodor.

Citește și: Chefi la cuțite, sezonul 12. Chef Florin Dumitrescu și-a format echipa. Cine sunt concurenții care au primit tunica magenta

Concurenții s-au dezlănțuit și au sărit cioburi în platou. Panica i-a cuprins când au aflat „tema generală și subtema”, la Chefi la cuțite, în ediția 24 din 10 octombrie 2023

Proba de astăzi: "Veți avea pe bancuri un cântar, bolul cu nucă și un bol mic pentru miezul de nuncă. Aveți la dispoziție 5 minute! Cine obține cantitatea cea mai mare de miez de nucă în cinci minute câștigă mini proba", anunță Irina Fodor.

Echipele au început în forță să spargă nucile, însă s-a lăsat cu boluri de sticlă în zeci de bucățele. Tensiunea este mare, iar atenția la detalii scade pe măsură ce pulsul inimii crește. Maria, concurenta din echipa Amanita Regală, a fost cea care “spart ghinionul” prima făcând bucăți bolul în care se aflau nucile din cauza neatenției. Apoi în lanț s-a întâmplat același lucru și la echipa Soarelui Răsare.

Echipa lui chef Dumitrescu a găsit o idee genială de a sparge nucile cu un blat de tocat, însă chef Sorin Bontea și-a îndemnat echipa să se inspire de la ei, având în vedere eficacitatea acțiunii și miza probei din această seară.

La final, echipa Amanita Regală a strâns cea mai mare cantitate de miez de nucă, chef Florin Dumitrescu fiind cel care a decis cu ce ingrediente gătește echipa sa, dar și celelalte două echipe la proba „mâncare românească reinterpretată și subtema generală este meniu: starter, main course, desert, toate pe aceeași farfurie”, în doar 60 de minute.

„Proba de azi – jihad”, spune chef Florin Dumitrescu.

Citește și: Chefi la cuțite, sezonul 12. Chef Sorin Bontea și-a format echipa. Cine sunt concurenții care au primit tunica portocalie

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Citește și: Chefi la cuțite, sezonul 12. Chef Cătălin Scărlătescu și-a format echipa. Cine sunt concurenții care au primit tunica turcoaz

Cum arată Raluca Hulubei de la Chefi la cuțite în costum de baie. Imagini rare cu concurenta lui Cătălin Scărlătescu... Chefi la cuțite, 10 octombrie 2023. Chef Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au explodat în bucătărie. Ce s-a întâmplat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x