Antena Căutare

Chefi la cuțite, sezonul 12. Chef Sorin Bontea și-a format echipa. Cine sunt concurenții care au primit tunica portocalie

Chef Florin Dumitrescu a decis cine sunt concurenții care vor face parte din echipa sa în sezonul 12 Chefi la cuțite. Pe lângă cuțitul de aur, juratul a oferit șase tunici pentru a-și întregi echipa portocalie.

echipa sorin bontea chefi la cutite sezonul 12 Galerie
Chef Florin Dumitrescu a decis cine sunt concurenții care vor face parte din echipa sa în sezonul 12 Chefi la cuțite. Pe lângă cuțitul de aur, juratul a oferit șase tunici pentru a-și întregi echipa portocalie. | Antena 1

Au trecut prin probe de foc, iar presiunea și emoțiile și-au pus amprenta asupra concurenților, în cele două probe de bootcamp de la Chefi la cuțite, sezonul 12. A fost o un bootcamp plin de probe surprinzătoare, în aparență ușoare, care însă i-au pun în încurcătură pe unii dintre cei 120 de concurenți care au ajuns până la această etapă.

Cu toții au luptat din toate puterile și au dat tot ce au avut mai bun la bancul de lucru, însă numai unii au ajuns să își vadă visul cu ochii și anume să ocupe un loc în echipe. În ediția 15 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 25 septembrie 2023, șase dintre norocoși au primit tunica portocalie.

„Am o echipă bună, competitivă. Am făcut o echipă așa cum îmi place mie: și cu distracție și cu găteală și cu desert și cu nerv. Cred că am rețeta perfectă pentru a câștiga acest sezon”, a declarat chef Sorin Bontea după ce a anunțat cine sunt concurenții din echipa porticalie de la Chefi la cuțite, sezonul 12.

Cine sunt concurenții din echipa lui chef Sorin Bontea în sezonul 12 Chefi la cuțite. Juratul a oferit 6 tunici porticalii, în ediția 15 din 25 septembrie 2023

La finalul bootcampului, șase concurenți au intrat în echipa lui chef Sorin Bontea și i s-au alăturat astfel lui Valentin Timofte, cel care a devenit cuțitul de aur al juratului în sezonul 12. Iată care sunt cine sunt concurenții din echipa lui chef Sorin Bontea în sezonul 12 Chefi la cuțite:

Cristina Sabău

Cristina Sabău, alias Mariposa, are 38 ani, vine din București și este pasionată de deserturi. Concurenta lui chef Sorin Bontea de la Chefi la cuțite, sezonul 12 a renunțat la cariera de avocat pentru a devenit creator de dulce.

Aceasta a atras atenția chefilor încă din preselecții, unde a pregătit o Ruladă Pavlova cu cremă de lămâie, care i-a lăsat fără cuvinte și pentru care a primit trei cuțite. În probele de bootcamp, aceasta a demonstrat că este la fel de pricepută și la mâncare, așa că a primtit o tunică portocalie.

Citește și: Chefi la cuțite, 25 septembrie 2023. Chefii au tras la sorți culorile echipelor din sezonul 12. Cum vor arăta tunicile

Mihaela Bărbosu

Mihaela Bărbosu are 40 de ani, vine din Suceava și este bucătar. Concurenta de la Chefi la cuțite, sezonul 12 a adus în fața juraților două preparate italienești „ca la mama acasă”. După ce a locuit 15 ani în Italia, s-a întors în țară alături de soțul ei, unde a pus bazele unei afaceri de succes.

Aceasta a avut, din nou, ocazia să impresioneze cu o porție de paste delicioase și la cea de-a doua probă din bootcamp, ceea ce i-a adus un loc în echipa lui chef Sorin Bontea.

Mirela Chiroabă

Mirela Chiroabă are 35 de ani, vine din București și este de profesie bucătar. Deși lucrează în domeniu, aceasta a fost înscrisă de o altă prietenă și a venit însoțită la preselecții. Deși toul a început ca o distracție, chef Sorin Bontea a avut alte planuri pentru ea și lucrurile au devenit serioase.

După ce a primit două cuțite, a continuat să se afirme și în bootcamp, unde concurenții au avut de gătit un sandviș cald și o porție de paste, iar preparatele ei i-au adus și o tunică portocalie.

Maryoris Hurtado

Maryoris Hurtado a bătut cale lungă tocmai din America Latină pentru a-i da pe spate pe jurații Chefi la cuțite. Concurenta are 31 de ani locuiește și este originar, din Venezuela. Aceasta locuiește însă în Brașov, unde lucrează ca bucătar.

Maryoris spune că și-a asumat riscul și a venit în competiție pentru că este o oportunitate de creștere, iar chef Sorin Bontea a răsplătit-o. După ce a impresionat cu un preparat tradițional, concurenta din echipa portocalie de la Chefi la cuțite, sezonul 12 l-a cucerit pe jurat și cu ce a pregătit în bootcamp.

Ioan Frățilă (Nea Ion)

Ioan Frățilă are 55 de ani, vine din Sibiu și toată viața a fost bucătar, așa cum a mărturisit chiar el în preselecții. Încă de atunci, concurentul de la Chefi la cuțite sezonul 12 a adus voia bună în platou, iar acum este responsabilul cu distracția în echipa portocalie.

Acesta i-a cucerit pe chefi și cu preparatele sale, nu doar cu starea de bine pe care o emană. El a reușit, cu ușurință, să facă trecerea de la felul de mâncare tradițional, gătit în audiții, la sandvișul cald și la pastele italienești din bootcamp.

Zaid Mohannad (Habibi)

Zaid Mohannad are 27 de ani, vine din Zalău și de profesie este arhitect. Concurentul lui Chefi la cuțite sezonul 12 i-a surprins pe jurați atunci când a mărturisit că a dat Abu Dhabi pe Zalăul de România. Acesta a făcut, timp de 5 ani, facultatea în Iordania, însă la scurt timp a primit o ofertă de muncă aici pe care a acceptat-o cu plăcere.

În preselecții, el i-a cucerit pe chefi cu gustul puternic și aromat al preparatului său și a continuat în bootcamp. Cele două probe nu i-au dat bătăi de cap și chef Sorin Bontea i-a oferit o tunică portocalie.

Valentin Timofte - cuțit de aur

Valentin Florin Timofte, cuțitul de aur al lui chef Sorin Bontea, are 36 de ani și este de profesie bucătar. În audiții, bărbatul a mizat pe „un preparat simplu, dar gătit din inimă” pentru a-i convinge pe cei trei jurați că merită încrederea lor și nu a dat greș.

Cu toate acestea, Valentin Florin Timofte, cuțitul de aur al lui chef Sorin Bontea din sezonul 12 nu are o experiență de lungă durată în bucătărie. Concurentul a mărturisit că a gătit pentru prima dată în urmă cu doar șase ani, dar a avut o evoluție uriașă. Și chef Florin Dumitrescu a fost impresionat de el și i-a declarat că se regăsește foarte mult în el.

Citește și: Chefi la cuțite, 24 septembrie 2023. Andreea Crețu i-a impresionat pe chefi cu povestea ei de viață. Ce surpriză i s-a făcut

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, sezonul 12. Chef Florin Dumitrescu și-a format echipa. Cine sunt concurenții care au primit tunica mage... Chefi la cuțite, sezonul 12. Chef Cătălin Scărlătescu și-a format echipa. Cine sunt concurenții care au primit tunica tu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x