Antena Căutare

Chefi la cuțite, 10 octombrie 2023. Cosmin Berki a fost salvat de la eliminare de chef Sorin Bontea

Eliminare Chefi la Cuțite 10 octombrie. În ediția 24 de la Chefi la cuțite sezonul 12, din 10 octombrie 2023, seara care s-a anunțat cu dublă eliminare, a fost dată peste cap. Cum a fost posibil acest lucru și ce a schimbat cu totul clasamentul. Cosmin Berki din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu a fost eliminat de la Chefi la cuțite în seara de 10 octombrie 2023 și salvat de chef Sorin Bontea care l-a luat în echipa sa.

colaj foto cu concurenti, irina fosor si chefii catalin sarlatescu, sorin bontea, florin dumitrescu Galerie
Seara cu două eliminări, dată peste cap de clasament. Cosmin Berki a fost salvat. | Chefi la cuțite

Eliminarea de la Chefi la Cuțite 10 octombrie. Astă-seară la individuale, echipa Soarelui Răsare și-a măsurat puterile cu cei din Saint Tropez. Sună epic, nu-i așa? Numai că deja e trecut de jumătatea confruntărilor, iar ambițiile celor doi chefi au scos scântei la degustare.

Umorul a scăzut brusc pe tema punctajului interpretabil. În mod cert, niciunul nu mai vrea să piardă oameni. Cosmin Berki a fost salvat de la eliminare și luat în echipa lui chef Sorin Bontea.

Citește și: Chefi la cuțite, sezonul 12. Chef Florin Dumitrescu și-a format echipa. Cine sunt concurenții care au primit tunica magenta

Cosmin Berki a fost salvat de la eliminare de chef Sorin Bontea, la Chefi la cuțite, în ediția 24 din 10 octombrie 2023

“O zi foarte ciudată, ziua în care se pleacă acasă cu nota patru. Surprizele au început în momentul în care am spus proba. Nu știu ce surprize au avut chefii când au gustat, dar eu când am văzut că nu știți niște mâncăruri simple, pe care le face orice gospodină, m-am speriat, pentru că suntem la Chefi la cuțite. Astăzi, până la urmă va pleca doar unul dintre voi acasă și asta nu pentru că ați făcut dish-uri apreciate de către chefi, ci pentru că trei dintr voi au aceeași nota pe penultimul loc“, anunță Irina Fodor.

Cea mai mare notă a fost 15, iar nota cu care s-a plecat acasă a fost nota 4. Raluca Hulubei din echipa Saint Tropez a luat 15 puncte.

Alex Bunea, Nadd Hu și Alex Mihoc s-au salvat cu 8 puncte, în timp ce Cosmin Berki a luat 4 puncte pentru că ceea ce a gătit nu a fost bulz. Chefii și concurenții au fost siderați de final, însă o amuletă l-a salvat pe Cosmin Berki de la eliminarea din această seară.

Chef Sorin Bontea l-a salvat de la eliminare și l-a luat în echipa Soarelui Răsare pe Cosmin Berki. „Poți lua în echipa ta un concurent eliminat din celelalt două echipe”, a citit acesta amulet.

„Ia-l!”, a spus resemnat chef Scărlătescu.

“Am fost readus la viață cu energie maximă. Am urlat cu ei acolo, ne-am bucurat”, a spus Cosmin Berki.

Vezi întregul moment în videoclipul de mai sus. Rămâi pe a1.ro pentru a afla totul despre parcursul concurenților din sezonul 12 în show-ul culinar Chefi la cuțite.

Citește și: Chefi la cuțite, sezonul 12. Chef Sorin Bontea și-a format echipa. Cine sunt concurenții care au primit tunica portocalie

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Citește și: Chefi la cuțite, sezonul 12. Chef Cătălin Scărlătescu și-a format echipa. Cine sunt concurenții care au primit tunica turcoaz

Chefi la cuțite, 10 octombrie 2023. Chef Bontea și Chef Scărlătescu, conflict deschis la jurizare. Presiunea și-a spus c... Ce a postat Cosmin Berki după ce a fost la un pas de eliminare la Chefi la cuțite. Mesajul său pentru Sorin Bontea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x