Antena Căutare

Chefi la cuțite, 11 aprilie 2023. Alexandru Sava Ionuț l-a făcut pe Cătălin Scărlătescu să o sune pe Doina Teodoru

În ediția 8 a emisiunii Chefi la cuțite am putut să îl cunoaștem pe Alexandru Sava Ionuț, un bucătar care a venit să demonstreze cât de priceput este la gătit. Când a ajuns în fața juraților, Cătălin Scărlătescu a pus mâna pe telefon și a sunat-o imediat pe Doina Teodoru, iubita lui, ca să îi pună o întrebare complet neașteptată.

Colaj cu Alexandru Sava Ionuț și chef Cătălin Scărlătescu în platoul Chefi la cuțite Galerie
În ediția 8 a emisiunii Chefi la cuțite am putut să îl cunoaștem pe Alexandru Sava Ionuț, un bucătar care a venit să demonstreze cât de priceput este la gătit | Antena 1

Printre concurenții care au decis să își ia inima în dinți și să își demonstreze talentul culinar în sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite s-a numărat și Alexandru Sava Ionuț, un bucătar în vârstă de 24 de ani din Bragadiru. Când tânărul a dezvăluit ce pasiune are, Cătălin Scărlătescu a pus mâna pe telefon și a sunat-o imediat pe iubita lui, Doina Teodoru.

Alexandru Sava Ionuț a vrut să-i impresioneze pe jurații emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 11. De ce a sunat-o Cătălin Scărlătescu pe iubita lui, Doina Teodoru

În ediția 8 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 am putut să îl cunoaștem pe Alexandru Sava Ionuț, un tânăr bucătar în vârstă de 24 de ani, care a decis să vină la în fața chefilor la scurt timp după ce a văzut că unul dintre prietenii săi a luat trei cuțite.

Citește și: Chefi la cuțite, 11 aprilie 2023. Andrei Bănuță a impresionat cu povestea lui de viață. Ce farsă i-au făcut chefii

„Dacă ar fi să mă descriu în trei cuvinte, acelea ar fi narcisist, vulcanic și optimist. Mă consider o persoană foarte frumoasă. Nu am ce să zic mai mult, chiar sunt. Îmi place să mă privesc în oglindă. Sunt și foarte competitiv, îmi place să ies în evidență și să dau tot ce e mai bun din mine”, a zis tânărul care și-a început experiența de bucătar atunci când s-a angajat ca grataragiu.

În prezent, tânărul lucrează la o rulotă de kurtos și a decis să participe în sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite după ce a văzut că unul dintre prietenii săi a obținut trei cuțite. Așa a luat naștere dorința lui de-a veni și de-a demonstra că e bun.

„Eu sunt convins că sunt bun. Acum să nu mă fac de râs. Acum nu știu dacă o să pot să trec mai departe din cauza emoțiilor”, a zis tânărul în timp ce pregătea rețeta sa de piept de rață cu piure d ecartofi și sos de caise.

Citește și: Concurs "Degustare la cuțite". Cum poți ajunge degustător la cel mai iubit show culinar din România, Chefi la cuțite

Apoi, banda a mers și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat farfuria. Ușile s-au deschis și în platou și-a făcut apariția Alexandru Sava Ionuț. Acesta a explicat faptul că a luat o pauză de la bucătărie timp de un an, perioadă pe care și-a petrecut-o preponderent jucându-se la calculator. Un dialog comic a luat naștere între tânăr și jurații din platou și a acesta a fost momentul în care Cătălin Scărlătescu a pus mâna pe telefon și a sunat-o pe Doina Teodoru, iubita lui. Acesta a dorit să afle ce părere are partenera sa despre ideea de-a cumpăra o consolă de jocuri, iar răspunsul acesteia a fost unul de-a dreptul savuros.

„Dacă ne luăm o consolă de jocuri ne jucăm Mortal Kombat. Dar nu mai facem nimic în viață”, a glumit ea, făcând referire la dependența pe care o poate da acest hobby.

După un schimb de replici comic, concurentul a primit două cuțite și șansa de-a merge mai departe în bootcamp, în ediția 8 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, difuzată pe 11 aprilie 2023.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 11 aprilie 2023. Gina Pistol a pregătit o „bombă” la jocul pentru amuletă. Ce probă de gătit au primit ... Chefi la cuțite, 11 aprilie 2023. Cine a câștigat „bomba” de la jocul de amuletă. Anca Dinicu a dat verdictul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x