Antena Căutare

Chefi la cuțite, 11 octombrie 2023. Sorin Bontea și Florin Dumitrescu s-au luptat în amulete. Ce avantaje au folosit chefii

În ediția 25 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 11 octombrie 2023, chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitescu au scos toți așii din mâneca. Trei amulete s-au dat în al 10-lea battle, iar tensiunea a atins cote maxime la bancurile de lucru.

colaj foto echipe chefi la cutite in timpul battle-ului 10 din 11 octombrie 2023 Galerie
În ediția 25 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 11 octombrie 2023, chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitescu au scos toți așii din mâneca. Trei amulete s-au dat în al 10-lea battle | Antena 1

Nici nu a început bine al 10-lea battle că chefii au și scos artileria grea. În ediția 25 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 11 octombrie 2023, echipele au avut de gătit patru mini feluri de mâncare pe aceeași farfurie, din țări diferite. Pe măsura provocării primite, și căpitanii și-au folosit avantejele pentru a câștiga.

Primul care a dat alarma în platou a fost chef Sorin Bontea. El a apelat, din nou, la serviciile lui Rikito și astfel echipa lui s-a extins cu încă un concurent, după ce aseară el l-a salvat și pe Cosmin Berki.

„După ce că are șase în echipă, îl mai ia și pe Rikito, ca să îi facă ce? Indonezian sau Mongolia. Sunt foarte curios ce o să îi facă la Mongolia”, a comentat chef Cătălin Scărlătescu atunci când a văzut decizia acestuia.

Citește și: Chefi la cuțite, 10 octombrie 2023. Banda a adus verdictul categoric și s-a lăsat liniștea în platou: „E diferența prea mare”

Sorin Bontea și Florin Dumitrescu s-au luptat în amulete, în ediția 25 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 11 octombrie 2023. Ce s-a întâmplat cu Nadd Hu

Chef Florin Dumitrescu a scos si el asul din mânecă și a lovit cu o amuletă care le pune în încurcătură mare pe celelalte două echipe. „Ai puterea să oprești comunicare verbală a echipelor adverse. Ei vor avea voie să comunie doar prin semne pe durata întregii probe și bineînțeles, cine nu respectă primește freeze”, spune amuleta folosită de Amanita Regală, în ediția 25 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 11 octombrie 2023

„Am crezut că e doar jumătate de oră. Să te ții acuma, dar sunt oarecum liniștit că au înțeles ce le-am spus”, a comentat chef Sorin Bontea.

„După ce că am de făcut patru țări, tu îmi dai sărăcia asta de amuletă?!”, a adăugat și chef Cătălin Scărlătescu.

După 20 de minute, Chef Sorin Bontea a pus la bătaie un nou avantaj, în speranța de a-și ajuta echipa. „Ai puterea să alegi un interval de 20 de minute în care concurenții echipelor adverse fac schimb de bancuri. Atenție! Chefii, răman la bancurile lor”, spune amuleta acestuia.

Citește și: Chefi la cuțite, 10 octombrie 2023. Valentin s-a oprit din gătit și a plecat după Maryoris, la proba individuală. Ce s-a întâmplat

Dacă chef Cătălin Scărlătescu a fost încântat de schimbare, chef Florin Dumitrescu nu s-a bucurat la fel de tare, mai ales că a primit o echipa mai mică. Tensiunea a atins cote maxime, iar acesta a răbufnit din nou.

„Mai repede Nadd Hu că n-am timp. Nu e concurs de frumusețe, e concurs de gătit. Dacă ai chef de râs, pune-te și stai singurică într-un colț și mă descurc fără tine. Hai, du-te de aici. Pa!”, i-a spus acesta concurentei de la Saint-Tropez, în timp ce a dat-o afară de la bancul echipei lui.

„Cred că a luat zâmbetul meu ca pe o persiflare, ca o lispă de respect. Sub nicio formă nu a fost vorba de asta, în bootcamp mi-am dorit foarte mult să ajung în echipa lui”, a spus concurenta.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 11 octombrie 2023. Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, ceartă dură în timpul jocului: „Ești desca... Chefi la cuțite, 11 octombrie 2023. Ce echipe au intrat la individuale. Chef Sorin Bontea, ieșire nervoasă greu de contr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x