Antena Căutare

Chefi la cuțite, 12 aprilie 2021. Amuleta 20 a adus o bucurie imensă pentru chefi! Ce avantaj uriaș a anunțat Gina Pistol

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu s-au reîntâlnit în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite” pentru a descoperi ce avantaj special aduce amuleta 20 din sezonul 9!

gina pistol, intr-o rochie gri, in bucătăria chefi la cutite Galerie
Gina Pistol a anunțat ce bonus special aduce amuletaa 20 din sezonul 9 „Chefi la cuțite” | Antena 1

Nu mai este o noutate faptul că orice amuletă contează și, dacă este folosită cu cap, atunci aceasta poate schimba radical deznodământul unor probe sau chiar a unor eliminări din competiție.

Nu de puține ori, jurații au construit strategii uluitoare în jurul acestor bonusuri, totul de dragul victoriei.

Ce bonus puternic aduce amuleta 20 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Acum, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întâlnit în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite” ca să afle ce bonus special le-a mai pregătit frumoasa Gina Pistol.

Și fiindcă era extrem de nerăbdători să afle despre ce amuletă este vorba, aceștia s-au apucat de făcut show de zile mari.

„Bine ați venit în școala generală Chefi la cuțite, clasele I-IV”, a glumit Gina Pistol despre colegii săi.

Citește și: Chefi la cuțite, 12 aprilie 2021. Alexandru Brobonea e bucătarul care a gătit pentru Bon Jovi și marii miliardari ai lumii

Un moment cu adevărat surprinzător a fost atunci când Cătălin Scărlătescu i-a oferit colegei sale de platou o caricatură cu ea, obiect de care Gina Pistol s-a îndrăgostit de la prima vedere. Chefii au profitat de ocazie ca să ceară o probă ușoară!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De data aceasta, amuleta 20 îi permite deținătorului său să ia în echipa sa un concurent eliminat din celelalte două echipe. Așa cum era de așteptat, vestea i-a bucurat din plin pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Sorin Bontea, gătind la „Chefi la cuțite”

Sorin Bontea la „Chefi la cuțite”

În sezonul trecut, Sorin Bontea l-a salvat pe Vlăduț Manoliu de la eliminare, iar Cătălin Scărlătescu a folosit o astfel de amuletă pentru Romică Romașcu. Așadar, vorbim despre o amuletă cât se poate de puternică, ce poate schimba radical deznodământul unor probe.

Citește și: Chefi la cuțite, 12 aprilie 2021. Sorin Bontea s-a supărat și a „înțepat-o” pe Andreea Moldovan, după verdictul amuletei

Degustarea urmează să fie făcută de Andreea Moldovan, un celebru pastry chef din România.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 20 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 12 aprilie 2021. Blvckmatias a făcut senzație! Ce s-a întâmplat când a apărut Zanni... Chefi la cuțite, 12 aprilie 2021. Victorina Matveev e polițista cu viață de film! A mers din Croația până în Italia pe j...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x