Antena Căutare

Chefi la cuțite, 12 aprilie 2023. Cine a câștigat amuleta. Răzvan Simion a dat verdictul. Ce le-a zis juraților

După ce a degustat farfuriile, Răzvan Simion a decis cine a câștigat amuleta, în ediția 9 a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 11.

Colaje cu Răzvan Simion la Chefi la cuțite Galerie
După ce a degustat farfuriile, Răzvan Simion a decis cine a câștigat amuleta, în ediția 9 a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 11. | Antena 1

În ediția 9 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, de la Antena 1, Răzvan Simion a fost invitatul special care a degustat farfuriile și a decis cine a câștigat amuleta ce permite deținătorului ei să oblige echipele adverse să renunțe la comunicarea verbală.

Răzvan Simion a anunțat cine a câștigat amuleta în ediția 9 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, difuzată pe 12 aprilie 2023, la Antena 1

Cătălin Rizea a ales să pregătească o rețetă de doradă cu piure, legume si ananas, Florin Dumitrescu a pregătit paella cu crap, Sorin Bontea a făcut calcan cu supă de ciuperci, iar Cătălin Scărlătescu a ales să facă lup de mare cu legume tempura și sushi.

Citește și: Chefi la cuțite, 12 aprilie 2023. Sorin Bontea a răbufnit la degustare. Ce i-a reproșat lui Cătălin Scărlătescu

„A cam desființat toate farfuriile. A dat în toate! Cu mine și Scărlătescu a dat de pământ”, a zis Florin Dumitrescu, văzând ce observații face invitatul special al acestei ediții.

„Uite așa ne-a perpelit”, a completat Cătălin.

„Mi-au zis să nu mănânc fiindcă mi-au pregătit colegii mei patru farfurii. De unde, că de aici mă duc la șaormerie”, a zis Răzvan Simion la final.

Citește și: Chefi la cuțite, 12 aprilie 2023. Ciprian Crăciunescu a trăit o viață ca în filme! Ce a povestit juraților și ce verdict a primit

După ce a luat marea decizie, acesta și-a făcut apariția în platou alături de Gina Pistol și chefii au așteptat cu sufletul la gură verdictul. Amuleta a fost câștigată de farfuria cu calcan, adică cea pregătită de Sorin Bontea. Bucuria a fost mare atunci când a fost anunțat verdictul.

„S-a deschis carapacea, gata!”, a zis câștigătorul, fericit că în sfârșit a început să aibă din nou noroc.

Odată ajunși în culise, Răzvan Simion a descoperit câte amulete au chefii până acum, în ediția 9 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 12 aprilie 2023. Sorin Bontea a răbufnit la degustare. Ce i-a reproșat lui Cătălin Scărlătescu... Chefi la cuțite, 12 aprilie 2023. Mălin Vacariu este toboșarul nevăzător care i-a impresionat pe chefi. Ce gest a făcut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x