Antena Căutare

Chefi la cuțite, 12 iunie 2023. Ce a pus-o Sorin Bontea pe Nina Hariton să facă, după ce a dat o nouă amuletă. Au ieșit scântei

Chef Sorin Bontea a dat o nouă amuletă periculoasă în ediția 34 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 12 iunie 2023. La scurt timp de la apăsarea butonului roșu, juratul i-a dat o sarcină importantă Ninei Hariton, cuțitul său de aur.

colaj foto cu sorin bontea, nina hariton si catalin scarlatescu la chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Nina Hariton a primit o amuletă de la Sorin Bontea, în ediția 34 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 | Antena 1

Verdictul adus de bandă în ediția 34 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 12 iunie 2023 l-a făcut pe chef Sorin Bontea să folosească o nouă amuletă. Nici bine nu a pășit Gina Pistol în platou că juratul a mers spre butonul roșu.

Pentru că a intrat la duel cu jumătate de echipă, acesta s-a decis să le dea un avantaj neașteptat. De data aceasta, Nina Hariton a fost pusă să ia o decizie complet uluitoare în ceea ce privește amuleta liderului său.

Așadar, concurenta a primit responsabilitatea de a opri comunicarea verbală a trei concurenți din echipele adverse la proba individuală.

Printre cei care au intrat la duel de la chef Sorin Bontea se numără cuțitul său de aur și Constantin Onuț. Chef Florin Dumitrescu a decis să meargă la individuale cu Laurențiu Neamțu și Mihaela Zahariea.

Citește și: Chefi la cuțite, 15 mai 2023. Chefii au făcut degustarea preparatelor de la duel și au rămas fără cuvinte. Ce au descoperit

Chef Cătălin Scărlătescu a folosit și el o nouă amuletă. Acesta a luat decizia de a da imunitate unui concurent. Anica a fost norocoasa care s-a bucurat de acest avantaj, fapt pentru care nu a intrat la duel. Au ieșit scântei în echipa neagră, după verdictul chefului.

Ce a făcut Nina Hariton cu amuleta oferită de chef Sorin Bontea în ediția 34 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 12 iunie 2023

Nina Hariton a oprit comunicarea verbală a doi concurenți puternici din echipele rivale. Laurențiu Neamțu și Paul Tudosescu nu au avut voie să vorbească pe tot parcursul probei. De asemenea, cuțitul de aur a lui chef Sorin Bontea a mai ales-o și pe Amalia Mihart (Esa).

„Sub centură ne-a dat-o! Eu mă așteptam la Ștefan.”, a fost replica lui Pablo, cuțitul de aur al lui chef Cătălin Scărlătescu.

„ A jucat cartea foarte inteligent, dar nu mă așteptam să fiu eu cea aleasă”, a mărturisit Amalia Mihart (Esa).

Citește și: Chefi la cuțite, 29 mai 2023. Au ieșit scântei între chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea. Ce s-a întâmplat în bucătărie

„A jucat-o așa de bine! Amalia e mereu cea care cere sfaturi mereu. Iată că nu mai poate să vorbească”, a evidențiat Ștefan Nistor.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au avut la fiecare joc de amuletă un adversar care a muncit din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă s-au dat în 4. La fiecare confruntare, Chefii au avut câte un nou oponent. Degustarea o fost făcută un invitat celebru, care a decis câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă.

Toate amuletele care au fost câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, s-au depozitat într-un seif, acestea reprezentând premiul care a revenit unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 12 iunie 2023. Verdictul uluitor pe care l-a adus banda. De ce l-a îmbrățișat Sorin Bontea pe Matthew E... Chefi la cuțite, 12 iunie 2023. Amalia Mihart (Esa) a fost eliminată. La ce gest uluitor a apelat chef Cătălin Scărlătes...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x