Antena Căutare

Chefi la cuțite, 29 mai 2023. Au ieșit scântei între chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea. Ce s-a întâmplat în bucătărie

Au ieșit scântei între chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea la battle-ul din ediția 28 a sezonului 11 Chefi la cuțite, de pe 29 mai 2023. Cei doi jurați și-au adresat replici neașteptate de față cu concurenții.

colaj foto cu sorin bontea si florin dumitrescu si poza cu sorin bontea Galerie
Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au avut un schimb acid de replici în ediția 28 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 | Antena 1

Din ediția 28 a sezonului 11 Chefi la cuțite de pe 29 mai 2023 nu au lipsit momentele tensionate între jurați. Chef Florin Dumitrescu a apelat la un gest care l-a scos din minți pe chef Sorin Bontea.

Battle-ul a început cu multe provocări pentru echipe. Gina Pistol a dat o probă ce a pus pe toată lumea în dificultate. Pentru a avea un avantaj față de echipele rivale, chef Sorin Bontea a scos asul din mânecă, încercând să își „lovească” adversarii cu o amuletă periculoasă.

Citește și: Chefi la cuțite, 24 mai 2023. Gina Pistol a anunțat o temă de gătit ce i-a făcut pe chefi să se îngrijoreze

Așadar, chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și concurenții lor nu au voie să comunice verbal pe parcursul battle-ului. Din acest motiv și-au făcut apariția strategiile juraților.

Chef Sorin Bontea a văzut ce face chef Florin Dumitrescu și și-a ieșit din minți în ediția 28 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 29 mai 2023

Haosul și-a făcut simțită prezența în bucătăria sezonului 11 Chefi la cuțite, după ce chef Sorin Bontea a apăsat butonul roșu. Pentru a discuta cu echipa lui, chef Florin Dumitrescu a apelat la un „truc” complet uluitor.

Juratul a intrat în freeze intenționat timp de un 1 minut ca să își îndrume concurenții, însă chef Sorin Bontea a observat imediat.

„Am vrut să le spun ce au de făcut, dar și-a dat seama Bontea”, a mărturisit chef Florin Dumitrescu.

Replicile tăioase dintre jurați nu au întârziat să apară.

Citește și: Chefi la cuțite, 24 mai 2023. Florin Dumitrescu a folosit o amuletă ca să reîntregească echipele. Ce concurenți a adus în echipe

„Ești vagabond! Te bagi singur în freeze ca să le spui ce să facă. Asta e vrăjeală ieftină! Nu ține vrăjeala, m-am uitat la sezonul trecut! Nu e normal, în freeze nu mai spuneți nimic, e aceeași poveste. Pedeapsa rămâne la fel și în frezee”, a spus chef Sorin Bontea.

„Tot nu m-am potolit! Tot le-am zis ce au e făcut. Ce vrei să fac? Aveam nevoie să le transmit niște mesaje”, a mai completat chef Florin Dumitrescu.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 29 mai 2023. Chef Sorin Bontea a „lovit” cu o nouă amuletă. Ce „pedeapsă” au primit echipele rivale... Chefi la cuțite, 29 mai 2023. Cine a câștigat al șaptelea battle. Cum l-a enervat Stelian Nistor pe chef Cătălin Scărlăt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x