Antena Căutare

Chefi la cuțite, 12 octombrie 2022. Cleopatra Stratan și Edward Sanda i-au uimit pe chefi. Ce piesă au cântat

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au decis să vină la Chefi la cuțite sezonul 10 pentru a demonstra că se pricep nu doar la cântat, ci și la gătit. Când i-au văzut, jurații emisiunii au avut o reacție complet neașteptată.

colaj foto cu Cleopatra Stratan și Edward Sanda la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Cei doi artiști i-au surprins pe jurații Chefi la cuțite cu dezvăluirile lor | Antena 1

În ediția 19 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 am putut să îi vedem pe Cleopatra Stratan și Edward Sanda, artiștii care au cucerit inimile a sute de mii de fani. Cei doi au ales să pregătească o rețetă specială pentru chefi. Totuși, când s-au deschis ușile și i-au văzut, jurații au avut o reacție neașteptată.

Cleopatra Stratan și Edward Sansa au făcut senzație la Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1

Fiindcă este o mare fană a emisiunii, Cleopatra Stratan l-a convins și pe soțul ei, Edward Sanda, că trebuie neapărat să participe și să demonstreze tuturor că fac echipă bună nu doar în materie de cântat, ci și la gătit. Chiar cu riscul de-a face „bucătăria vraiște”, cei doi au decis să pregătească o rețetă de pelmeni, adică un fel de colțunași.

Citește și: Chefi la cuțite, 12 octombrie 2022. Sebastian Țopescu (Basti), fiul lui Cristian Țopescu, i-a surprins pe chefi

În timp ce pregăteau aluatul și celelalte ingrediente necesare, cei doi au dezvăluit care sunt pașii ce trebuie urmați pentru ca totul să iasă perfect. Deși a spus că el este coordonatorul, Edward Sanda a ascultat-o pe soția lui și a trecut la frământat aluat și la făcut cele necesare pentru rețeta de pelmeni.

Când preparatul a fost gata, farfuriile au fost puse pe bandă și trimise la degustare. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au ridicat cloșurile și au fost surprinși când au văzut ce mâncare se află în farfurie. Au gustat, au analizat totul cu multă atenție și au încercat să ghicească cine ar fi putut găti un asemenea preparat. Nu mica le-a fost surpriza atunci când ușile s-au deschis și în platoul emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 și-au făcut apariția, într-un mod destul de misterios, Cleopatra Stratan și Edward. Primul care i-a recunoscut a fost chiar Cătălin Scărlătescu.

„Când ai crescut, domnișoară?”, a fost replica juratului de la Chefi la cuțite.

Apoi, și ceilalți doi jurați și-au dat seama despre cine este vorba. Cleopatra Stratan și Edward Sanda au povestit cum a început povestea lor dragoste și cum este să fii căsătorit la o vârstă atât de fragedă. Ceea ce a urmat însă a fost cu totul și cu totul special. Cei doi artiști i-au surprins pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu oferindu-le un scurt moment muzical.

„Vă stă bine împreună și cântând, și căsătoriți!”, a fost replica lui Scărlătescu.

Curioși, artiștii au dorit să descopere cât de bine s-au descurcat la gătit. Surpriza a fost mare atunci când cloșurile s-au ridicat și a ieșit la iveală faptul că au primit trei cuțite! La final, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au primit cuțitul de aur, pentru prieteni.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Începe bootcamp-ul sezonului 10 de Chefi la cuțite! Prima probă va elimina peste jumătate dintre concurenți... Chefi la cuțite, 12 octombrie 2022. Evdochia Calistrat a stârnit discuții aprinse între jurați cu rețeta ei de storceag ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x