Antena Căutare

Chefi la cuțite, 12 octombrie 2022. Sebastian Țopescu (Basti), fiul lui Cristian Țopescu, i-a surprins pe chefi

Sebastian Țopescu (Basti), fiul regretatului Cristian Țopescu, și-a luat inima în dinți și a decis să participe la Chefi la cuțite sezonul 10. Jurații au fost surprinși de dezvăluirile făcute de tânăr.

colaj foto cu sebastian topescu la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Concurentul i-a uimit pe chefi cu dezvăluirile făcute la Chefi la cuțite sezonul 10 | Antena 1

În ediția 19 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 de la Antena 1 am putut să îl cunoaștem pe Sebastian Țopescu (Basti), fiul regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu. Tânărul în vârstă de 23 de ani a dezvăluit nu doar detalii despre el, ci și despre tatăl său.

Ce a dezvăluit Sebastian Țopescu (Basti), fiul regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu, la Chefi la cuțite sezonul 10

Unul dintre concurenții ediției 19 Chefi la cuțite sezonul 10 a fost Sebastian Țopescu (Basti). Tânărul în vârstă de 23 de ani este din București, este fashion editor și stilist și obișnuiește să călătorească în toată lumea, pe la marile evenimente de fashion. Spune că a trăit într-o familie liniștită, calmă, dar că a încercat să își facă o carieră departe de renumele tatălui său, regretatul Cristian Țopescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 12 octombrie 2022. Cleopatra Stratan și Edward Sanda i-au uimit pe chefi. Ce piesă au cântat

Încă de mic, acesta a fost pasionat de modă și artă și nu s-a ferit să își scoată la iveală latura artistică. Totuși, nu de puține ori, acesta s-a confruntat cu prejudecățile celor din jur. Acum, fiul regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu a decis să își ia inima în dinți și să vină la Chefi la cuțite sezonul 10 pentru a-și învinge ceea ce el a numit „teama de penibil” și reticența de publicul din România.

Ca să îi impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, Basti a ales să pregătească o rețetă de carpaccio de ananas cu brânză de capră. Tânărul a explicat faptul că a încercat, prin rețeta aleasă, să se bazeze mai degrabă pe vizual, nu pe mâncare, element comun și cu meseria pe care o are.

Când au ridicat cloșurile, jurații au fost mai mult decât surprinși atunci când au ridicat cloșurile și au privit farfuriile. Încă din primele secunde, aceștia au remarcat aspectul plăcut al farfuriei. Apoi, ușile s-au deschis și în platou și-a făcut apariția Sebastian Țopescu. Tânărul a povestit cu ce se ocupă în prezent, ce pasiuni are și de ce a decis să vină la emisiune.

„Lucrez la două reviste internaționale de modă, fac recenzii și filme, scurtmetraje cu care am câștigat și premii”, a zis Basti, la Chefi la cuțite sezonul 10.

Chefii l-au ascultat fascinați și, la final, i-au acordat note de 10 pentru aspectul preparatului, dar și un cuțit de aur, oferit pentru prieteni.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 12 octombrie 2022. Evdochia Calistrat a stârnit discuții aprinse între jurați cu rețeta ei de storceag ... Chefi la cuțite, 12 octombrie 2022. Georgiana Ionescu a făcut dezvăluiri dureroase. Ce a povestit, cu lacrimi în ochi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x