Antena Căutare

Chefi la cuțite, 12 octombrie 2022. Prima probă de bootcamp i-a uimit pe concurenți. Ce a anunțat Gina Pistol

Etapa degustărilor pe nevăzute s-a terminat și concurenții de la Chefi la cuțite sezonul 10 au așteptat să descopere ce îi așteaptă mai departe. Gina Pistol și-a făcut apariția și a anunțat care este prima probă din bootcamp.

colaj foto cu chefii, gina pistol si concurentii ajunsi in bootcampul chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Gina Pistol a anunțat ce probă a pregătit pentru cei 130 de concurenți ajunși în bootcampul Chefi la cuțite sezonul 10 | Antena 1

Concurenții care au primit două sau trei cuțite în etapa degustărilor pe nevăzute au ajuns în bootcampul Chefi la cuțite sezonul 10. Nu mică le-a fost surpriza atunci când au descoperit de la Gina Pistol care este prima probă.

Gina Pistol a anunțat care este prima probă din bootcampul Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1

În sezonul 10 al emisiunii Chefi la cuțite, 130 de concurenți s-au calificat în bootcamp și, încă de la primele ore ale dimineții, aceștia au coborât din autocare și au descoperit în ce locație de vis va avea loc prima probă.

Citește și: Chefi la cuțite, 12 octombrie 2022. Cleopatra Stratan și Edward Sanda i-au uimit pe chefi. Ce piesă au cântat

Ajunși într-o imensă sală cu decor elegant, toți au fost fascinați de ceea ce văd. Totuși, emoțiile au început să își spună cuvântul atunci când s-a aflat că sunt 130 de concurenți care luptă să prindă un loc într-una dintre cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, la Chefi la cuțit sezonul 10. Cu sufletul la gură, toți au așteptat să afle ce vești aduce frumoasa Gina Pistol. Îmbrăcată cu un costum de un alb imaculat, îndrăgita prezentatoare a făcut senzație.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„E o energie foarte interesantă aici, undeva la limita dintre tensiune și speranță. Le e frică, le e teamă, dar în același timp își doresc foarte mult să meargă mai departe. Și sunt foarte mulți concurenți care au de demonstrate foarte multe culinar. Sunt mulți buni sezonul acesta, foarte mulți”, a zis Florin Dumitrescu.

Apoi, frumoasa Gina Pistol a anunțat ce aduce prima probă de bootcamp de la Chefi la cuțite sezonul 10, dar și ce fel de concurenți caută cei trei chefi pentru echipele lor. Apoi a venit vestea cea mare: concurenții trebuie să pregătească un tartar de ton sau de somon în 45 de minute. Miza este mare, căci la finalul acestei probe, doar 60 de concurenți vor rămâne în competiție, la Chefi la cuțite sezonul 10.

„E groasă, mulți nu știau ce e ăla!”, a fost o părere generală, semn că tema primei probe de la Chefi la cuțite sezonul 10 nu este una tocmai ușoară.

Emoțiile au fost mari, dar și miza e una pe măsură! Rămâne de văzut cine se va descurca cel mai bine la prima probă de bootcamp de la Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 12 octombrie 2022. Georgiana Ionescu a făcut dezvăluiri dureroase. Ce a povestit, cu lacrimi în ochi... Chefi la cuțite, 12 octombrie 2022. Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au degustat farfuriile la prima probă de bootcamp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x