Antena Căutare

Chefi la cuțite, 12 septembrie 2022. Alessandro Salvatori e italianul îndrăgostit de România cu o poveste emoționantă de viață

Alessandro Salvatori a venit la Chefi la cuțite 2022 însoțit de soția sa româncă. Concurentul și-a spus povestea de viață cu lacrimi în ochi.

Colaj cu Alessandro Salvatori la Chefi la cuțite Galerie
Alessandro Salvatori a gătit la Chefi la cuțite un preparat care amintește de țara sa de origine | Antena 1

Alessandro Salvatori are 46 de ani, locuiește în Constanța, dar este originar din Italia și este de profesie chef bucătar. În România s-a mutat în urmă cu 10 ani, când a cunoscut-o pe cea care avea să-i devină soție.

Alessandro Salvatori a venit la Chefi la cuțite și a gătit un preparat deosebit, care amintește de țara lui de origine: tortelloni în pat de parmigiano și trufe. Bucătarul în vârstă de 46 de ani și-a spus cu lacrimi în ochi povestea de viață. Copilăria grea pe care a trăit-o îl determină să fie foarte atent cu educția și îngrijirea celor două fiice ale sale.

Alessandro Salvatori a venit la Chefi la cuțite, susținut de soția sa

Alessandro Salvatori s-a născut în partea de nord a Italiei, iar la vârsta de 1 an tatăl său l-a părăsit. Mama sa avea probleme cu alcoolul, iar când părea că își revine, Alessandro a primit cumplita veste a morții femeii, într-un accident.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 septembrie 2022. Cine a câștigat al treilea joc de culise din sezonul 10. Ce „provocare” au primit jurații

Alessandro Salvatori a ajuns la orfelinat, de unde a fost adoptat, iar viața lui s-a schimbat în bine. La 18 ani a luat Bacalaureatul și a primit o ofertă de a se angaja la Ferrari ca mecanic, dar se îndrăgostise iremediabil de bucătărie, fapt care l-a determinat să urmeze calea gastronomiei.

Tot în bucătărie și-a cunoscut și viitoarea soție: o româncă din Tecuci care i-a dăruit două fiice. Astfel, italianul a ajuns să locuiască în România, mai întâi în partea Moldovei, apoi în Constanța.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 septembrie 2022. Răzvan Barangă a vorbit despre viața de traficant de droguri. Ce reacții au avut chefii

Alessandro Salvatori a vorbit foarte frumos despre soția sa, Daniela, care l-a încurajat să vină la Chefi la cuțite. „Ea crede foarte tare în mine. E mai emoționată decât mine. Tot ce fac este pentru familia mea: Pentru copiii mei și pentru soția mea”, a spus italianul vizibil emoționat.

Alessandro Salvatori le-a servit chefilor Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu tortelloni în pat de parmigiano și trufe.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Sezonul 10 din Chefi la cuțite aduce pe micile ecrane ale telespectatorilor un nou platou și o formulă unică. Este prima dată când show-ul are două prezentatoare, pe Irina Fodor și pe Gina Pistol.

Irina Fodor prezintă primele ediții ale emisiunii, iar Gina revine în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de defășurare a show-ului, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Cei 3 jurați dau cea mai grea probă pentru amuletă la Chefi la cuțite. Cătălin Scărlătescu: „Le-am făcut pe toate, dar p... Chefi la cuțite, 12 septembrie 2022. Ce bonus uriaș a fost pus în joc pentru a cincea amuletă a sezonului 10: „Asta da p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x