Antena Căutare

Chefi la cuțite, 12 septembrie 2022. Ce bonus uriaș a fost pus în joc pentru a cincea amuletă a sezonului 10: „Asta da probă”

În ediția difuzată pe 12 septembrie 2022 de Chefi la cuțite, Chefii Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea s-au luptat pentru a cincea amuletă a sezonului 10. Cei trei chefi au avut parte de o probă extrem de dificilă, care le-a pus la încercare rapiditatea, creativitatea, dar și anduranța, iar bonusul pus în joc a fost unul prețios. „Amuleta de azi greu cântărește”, a spus Irina Fodor.

colaj foto cu irina fodor, sorin bontea si catalin scarlatescu la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Irina Fodor a dezvăluit ce bonus uriaș aduce cea de-a cincea amuletă de la Chefi la cuțite sezonul 10 | Antena 1

În sezonul 10 cuțitele chefilor sunt și mai ascuțite, iar probele de amuletă de la Chefi la cuțite sunt, de asemenea, mai dificile. Pentru a cincea amuletă chefii au avut de-a face cu proba de gătit viteză, iar bonusul le-a surâs.

Când au aflat ce bonus este pus în joc pentru a cincea amuletă a sezonului 10 cei trei chefi au fost foarte entuziasmați, însă când au descoperit ce au de făcut zâmbetul le-a pierit.

Citește și: Cine este Sorin Ilieș, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea de la Chefi la cuțite, sezonul 10. Ce premieră a reușit

Ce bonus spectaculos a fost pus în joc la a cincea amuletă de la Chefi la cuțite, sezonul 10

Chefii au concurat pentru amuleta care spune că poți lua în echipa ta un concurent eliminat din cele două echipe, fapt care constituie un mare avantaj în etapa battle-urilor.

„Foarte bună asta. Poți salva un concurent eliminat din altă echipă. Adică îl poți lua în echipa ta. Wow. Îți dai seama dacă pleacă cuțitul de aur de la unul sau altul?”, a spus Sorin Bontea despre bonusul uriaș care îl aduce a cincea amuletă din sezonul 10.

Adunați în bucătăria de la Chefi la cuțite, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea au aflat de la Irina Fodor ce au de făcut pentru bonusul mult dorit. Prezentatoarea Irina Fodor le-a explicat chefilor că trebuie să realizeze timp de o oră câte un preparat, la fiecare 10 minute. Astfel, fiecare chef a avut de gătit câte 6 preparate în decurs de o oră.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 septembrie 2022. Cine a câștigat a patra amuletă. Ce a urmat în platou dupa verdictul lui chef Radu Ionescu

Cum au reacționat chefii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu când au aflat ce presupune „proba de gătit viteză” de la Chefi la cuțite, sezonul 10

„Astăzi trebuie să scoateți un preparat la 10 minute. Aveți ca de obicei o oră și la fiecare 10 minute scoateți un preparat. Adică 6 farfurii. Aceste preparate trebuie să iasă exact la 10 minute. Nu puteți să vă apucați de toate și să faceți la final 6 farfurii. Vreau să văd la fiecare 10 minute cum se naște un preparat de la 0”, a explicat Irina Fodor.

„Ce aveți cu noi? Ne pregătim pentru olimpiadă? Mergem la Chefi la cuțite mondial? Este cred că cea mai grea amuletă”, a spus Cătălin Scărlătescu despre proba lor.

„Asta da probă”, a spus Sorin Bontea.

„E o temă care ne pune la grea încercare”, a spus Florin Dumitreascu.

Cea care a fost invitată pentru a juriza această probă fără precedent este Andreea Moldovan.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Sezonul 10 din Chefi la cuțite aduce pe micile ecrane ale telespectatorilor un nou platou și o formulă unică. Este prima dată când show-ul are două prezentatoare, pe Irina Fodor și pe Gina Pistol.

Irina Fodor prezintă primele ediții ale emisiunii, iar Gina revine în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de defășurare a show-ului, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 12 septembrie 2022. Alessandro Salvatori e italianul îndrăgostit de România cu o poveste emoționantă de... Chefi la cuțite, 12 septembrie 2022. Ionuț Irimia a fost arestat în India, iar bucătăria românească i-a adus libertatea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x