Antena Căutare

Chefi la cuțite, 12 septembrie 2022. Chefii au jucat bowling în culise și a ieșit un show de zile mari

În culisele ediției de Chefi la cuțite d epe 12 septembrie 2022 chefii Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au jucat Bowling, făcând un show de zile mari.

colaj foto cu chefii in culisele emisiunii chefi la cutite Galerie
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au jucat bowling în culisele emisiunii | Antena 1

În sezonul 10 de Chefi la cuțite Irina Fodor îi invită pe Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu la un joc de culise, unde sunt puse în joc jetoane. Cine va acumula cele mai multe jetoane va avea parte de un avantaj în battle-uri, dar până acolo chefii au parte de o muncă grea. În ediția de pe 12 septembrie jocul de culise a fost Bowling.

De cum au intrat în culise și au văzut popicele pregătite pentru ei, chefii Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu au părut surprinși.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 septembrie 2022. Sorin Ilieș, primul concurent în istoria show-ului care a primit trei cuțite de aur deodată

Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au jucat bowling în culisele sezonului 10 de Chefi la cuțite

„Nu cred așa ceva! Jocul de azi e foarte interesant. Avem popice”, a spus Florin Dumitrescu.

Irina Fodor le-a explicat că trebuie să dărâme popicele cu o bilă, rostogolind-o la sol.

„Cel care va câștiga azi două jetoane va trebui să dărâme în 5 ture cele mai multe popice. E simplu”, a explicat Irina Fodor.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 septembrie 2022. Ene Mihai l-a făcut pe chef Cătălin Scărlătescu să își stăpânească cu greu lacrimile

Când au văzut miza, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au coalizat și l-au irnoizat pe colegul lor:

„Florin, te-ai prins de șmecherie? Când avem și noi șansă să câștigăm sunt doar două jetoane. Când nu avem nicio șansă sunt câte 5”, a spus Sorin Bontea, făcând referire la cele 5 jetoane obținute de Cătălin Scărlătescu la probele anterioare.

„Eu pentru 5 jetoane am câștigat 3 probe. Iar voi doi aveți cât eun jeton degaba. Miloagă”, le-a răspuns Cătălin Scărlătescu.

Cătălin Scărlătescu nu a fost la jocul popicelor la fel de bun ca la probele precedente:

„Eu dau 5, Bontea 5, grasu pe lângă”, a spus Florin Dumitrescu, după prima serie de Bowling.

Când vine vorba de competiție toți cei trei chefi sunt extrem de înverșunați și își doresc să obțină avantajul, așa că niciun joc nu se desfășoară fără discuții și conflicte ca între prieteni.

A fost nevoie de intervenția cameramanului care a arătat înregistrarea aruncării lui Sorin Bontea, pe care Scărlătescu a considerat-o neconformă.

Cătălin Scărlătescu a spus că Sorin Bontea a aruncat mingea și nu a rostogolit-o, însă pe cameră s-a văzut că chef Scărlătescu nu avea dreptate.

„Scandal mare. Zic tu ai impresia că dacă țipi mai tare înseamnă că ai și dreptate?”, a spus Sorin Bontea, despre comentariile lui Cătălin Scărlătescu.

Cei trei chefi au fost de-a dreptul savuroși în jocul lor pentru jetoane.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 septembrie 2022. Cine a câștigat a patra amuletă. Ce a urmat în platou dupa verdictul lui chef Radu Ionescu

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Sezonul 10 din Chefi la cuțite aduce pe micile ecrane ale telespectatorilor un nou platou și o formulă unică. Este prima dată când show-ul are două prezentatoare, pe Irina Fodor și pe Gina Pistol.

Irina Fodor prezintă primele ediții ale emisiunii, iar Gina revine în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de defășurare a show-ului, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 12 septembrie 2022. Cine a câștigat a cincea amuletă. Verdictul Andreei Moldovan i-a surprins pe chefi... Chefi la cuțite, 12 septembrie 2022. Tobi Ibitoye este nigerianul care le-a pregătit chefilor un preparat „incendiar”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x