Antena Căutare

Chefi la cuțite, 7 septembrie 2022. Sorin Ilieș, primul concurent în istoria show-ului care a primit trei cuțite de aur deodată

Sorin Ilieș a scris istorie la Chefi la cuțite! Concurentul a primit din partea chefilor trei cuțite de aur în același timp, lucru care nu s-a mai întâmplat până acum în cadrul show-ului culinar. Hai să vezi cu ce i-a impresionat pe jurați.

colaj foto cu sorin iles, concurentul care a primit cutitul de aur la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Sorin Ileș a primit cuțitul de aur la Chefi la cuțite sezonul 10 | Antena 1

Sorin Ilieș are 32 de ani, vine din Brașov și este de meserie Sous Chef. Concurentul a participat în sezonul 10 Chefi la cuțite la îndemnul soției sale și fiicei sale, care au mare încredere în abilitățile lui de bucătar.

Deși a pășit cu emoții în bucătăria show-ului culinar, toate acestea au dispărut atunci când și-a luat propriul cuțit în mână. Sorin Ilieș a venit cu ustensilele sale de acasă pentru a le pregăti chefilor o rețetă spectaculoasă.

Citește și: Chefi la cuțite, 6 septembrie 2022. Nicole Szenași, concurenta care i-a emoționat pe jurați cu povestea sa: „Am 15-16 operații”

Concurentul s-a decis să gătească Tournedo Rossini, un preparat pe care îl face destul de des: „Face parte din meniul restaurantului nostru, este un preparat clasic din bucătăria franțuzească. (...) Sunt bucătar de 11 ani, iar prima dată am început la 17 ani ca barman/ospătar la o mică afacere a familiei mele. Am lucrat pe o perioadă de câțiva ani în Germania, iar mi-a fost foarte greu departe de familie”.

În ce echipă a ales să meargă Sorin Ilieș după ce i-au fost oferite cele trei cuțite de aur din partea chefilor, în ediția 4 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 7 septembrie 2022

Deși părea că chefii nu au fost impresionați de preparatul său la prima impresie, Sorin Ileș a avut parte de o surpriză neașteptată atunci când a pășit în fața lor. Înainte de primi verdictul din partea juraților, concurentul a fost întrebat din ce echipă ar vrea să facă parte, iar răspunsul său a fost unul sincer.

Pentru prima dată în istoria Chefi la cuțite, Sorin Ilieș a reușit să primească cele trei cuțite de aur ale chefilor în același timp. Primul care i-a pus pe masă cuțitul a fost chef Cătălin Scărlătescu, urmat de chef Sorin Bontea, iar ultimul a fost chef Florin Dumitrescu.

„Și acum ce fac? Ăsta e șantaj și nici nu știu cum se procedează. Ați mai făcut chestia asta vreodată?”, a spus concurentul.

Citește și: Chefi la cuțite, 6 septembrie 2022. Andrei Bryan Goudarzi are o meserie ce l-a făcut pe Florin Dumitrescu să îi ceară ajutorul

„Nu, e prima oară”, i-a răspuns chef Florin Dumitrescu.

Jurații nu i-au dat prea mult timp de gândire concurentului, motiv pentru care acesta a fost nevoit să ia o decizie în privința echipei în care își dorește să meargă.

„O să merg pe planul pe care l-am făcut de acasă și o să merg mai departe cu chef Sorin Bontea, cu tot respectul pentru voi.”, a spus Sorin Ilieș.

„Ai cuțitul de aur, fii atent! L-am dat în a patra zi de filmări. Ești primul concurent din sezonul 10 care a luat cuțitul de aur și primul în 10 sezoane care a avut ofertă de 3 cuțite de aur.”, i-a spus chef Sorin Bontea.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Sezonul 10 din Chefi la cuțite aduce pe micile ecrane ale telespectatorilor un nou platou și o formulă unică. Este prima dată când show-ul are două prezentatoare, pe Irina Fodor și pe Gina Pistol.

Irina Fodor prezintă primele ediții ale emisiunii, iar Gina revine în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de defășurare a show-ului, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 7 septembrie 2022. Ene Mihai l-a făcut pe chef Cătălin Scărlătescu să își stăpânească cu greu lacrimile... Chefi la cuțite, 7 septembrie 2022. Cine a câștigat al treilea joc de culise din sezonul 10. Ce „provocare” au primit ju...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x