Antena Căutare

Chefi la cuțite, 6 septembrie 2022. Cine a câștigat al treilea joc de amuletă al sezonului 10. Marius Tudosiei a dat verdictul

Chef Marius Tudosiei a dat verdictul final în ceea ce privește câștigătorul celui de-al treilea joc de amuletă din ediția 3 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 6 septembrie 2022. Hai să vezi cine a câștigat avantajul uriaș.

Colaj cu Irina Fodor, Marius Tudosiei și chefii Galerie
Chef Marius Tudosiei a dat verdictul final în ceea ce privește câștigătorul celui de-al treilea joc de amuletă din ediția 3 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 6 septembrie 2022 | Antena 1

Chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu au primit o nouă provocare la jocul de amuletă din ediția 3 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 6 septembrie 2022. Aceștia au „luptat” în preparate delicioase pentru a câștiga miza uriașă a jocului.

Chef Marius Tudosiei a fost foarte atent la toate detaliile din farfuriile celor trei jurați ai show-ului culinar. Acesta a ghicit rapid preparatul lui chef Florin Dumitrescu, însă le-a încurcat pe celelalte două.

„L-a încurcat pe al meu cu al lui Scărlătescu, m-a indispus puțin așa”, a spus chef Sorin Bontea.

Citește și: Chefi la cuțite, 5 septembrie 2022. Gabriel Drăgușanu, povestea de viață specială care i-a lăsat mască pe chefi: „De ce ai venit?”

Preparatele chefilor i-au dat câteva bătăi de cap lui chef Marius Tudosiei. Juratul de la jocul de amuletă a mărturisit că trebuie să se gândească foarte bine în privința câștigătorului, pentru că toate rețetele au fost delicioase.

„E foarte complicat! Nicio șansă să aleg?”, a întrebat-o el pe Irina Fodor.

Chef Florin Dumitrescu a câștigat a treia amuletă a sezonului 10 Chefi la cuțite, în ediția 3 de pe 6 septembrie 2022

Chef Cătălin Scărlătescu, chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu au așteptat cu nerăbdare verdictul final al lui chef Marius Tudosiei, în platoul emisiunii Chefi la cuțite. Situația a devenit tensionată atunci când juratul a dezvăluit că le va spune ce desert i-a plăcut cel mai mult.

De altfel, chef Marius Tudosiei a anunțat că chef Florin Dumitrescu este câștigătorul jocului de amuletă cu numărul trei din sezonul 10 Chefi la cuțite, care a avut loc în ediția de pe 6 septembrie 2022.

Chef Florin Dumitrescu se află la a doua amuletă în acest sezon, fapt care i-a îngrijorat puțin pe cei doi colegi ai săi.

Citește și: Chefi la cuțite, 5 septembrie 2022. Marco Krikorian, concurentul care s-a îndrăgostit de România. Ce le-a gătit celor trei chefi

„E o zi ciudată pentru mine, nu am nicio amuletă. Bontea are cu ce să se mândrească, Dumitrescu este șeful amuletelor pentru că are două”, a spus chef Cătălin Scărlătescu.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Sezonul 10 din Chefi la cuțite aduce pe micile ecrane ale telespectatorilor un nou platou și o formulă unică. Este prima dată când show-ul are două prezentatoare, pe Irina Fodor și pe Gina Pistol.

Irina Fodor prezintă primele ediții ale emisiunii, iar Gina revine în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de defășurare a show-ului, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește edițiile sezonului 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 6 septembrie 2022. Ștefan Octavian Fînaru, scriitorul cu o poveste de dragoste care i-a inspirat carier... Chefi la cuțite, 6 septembrie 2022. Ionuț Păun are povestea unui învingător. Prin ce drame a trecut: „Am muncit foarte m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x