Antena Căutare

Chefi la cuțite, 12 septembrie 2022. Robert Candoi s-a întors pentru a zecea oară la show-ul culinar. Ce verdict a primit

Robert Candoi, concurentul care a venit în fiecare sezon de Chefi la cuțite, nu a putut lipsi în sezonul 10. Bărbatul a venit cu iubita și fiul lui în fața celor trei chefi pe care îi cunoaște de 10 sezoane.

colaj foto cu robert candoi la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Robert Candoi a revenit la Chefi la cuțite pentru a zecea oară | Antena 1

Niciun sezon de Chefi la cuțite fără Robert Candoi. Concurentul a venit în ediția de pe 12 septembrie 2022 cu iubita și copilul lor și a gătit sushi.

Citește și: Chefi la cuțite, 9 martie 2021. Robert Candoi s-a întors cu farsă uriașă pentru chefi! Ce le-a făcut

„Presupun că mă recunoașteți din sezoanele 1,2,3 etcetera. Și am ajuns în sezonul 10. Eu am toate sezoanele. Sunt pasionat de bucătărie, dar nu trăiesc din bucătărie. Doar mănânc. Știu că sunt începător, de 10 sezoane sunt un începător convins, dar sper că o să vă placă măcar sezonul ăsta. Eu vin sezon de sezon cu ideea că poate o să intru în echipa unui chef. Speranța moarte ultima”, a explicat Robert Candoi, în sezonul 10 de Chefi la cuțite.

Citește și: Robert Candoi s-a întors pentru a opta oară la „Chefi la cuțite”! Ce verdict i-au dat jurații

Chefii au fost încântați să vadă cât a crescut fiul concurentului care le trece pragul în fiecare sezon. Chefii au fost curioși dacă Robert Candoi a luat-o de soție pe mama fiului său, însă concurentul a spus că încă un act l-ar fi încurcat.

Robert Candoi a primit cuțitul din partea chefilor, în sezonul 10 de Chefi la cuțite: „Merg în următoarea etapă încrezător”

„Pe Facebook l-am cunoscut. Din 2014 suntem împreună. El nu gătește acasă. Se pregătește în ultimele 2 zile de a veni la Chefi la cuțite”, a dezvăluit soția lui Robert Candoi.

Chefii Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu au fost bucuroși să-l vadă și în sezonul 10 pe perseverentul Robert Candoi.

„Eu sunt foarte mândru de tine și de evoluția ta. Și culinară dar și umană”, i-a spus Florin Dumitrescu lui Robert Candoi, fără s-i dea un cuțit.

Totuși, chefii Bontea și Scărlătescu au avut două voruti pozitive pentru Robert, fapt care i-a adus un cuțit. Micuțul Dimitri a fost cel care a primit cuțitul din partea chefilor.

„Am doar 3 cuțite din 10 sezoane. Merg în următoarea etapă încrezător. Dacă e să ies la pensie anul ăsta o să-l las pe fiul meu să ducă steagul la Chefi la cuțite, în încercarea de a intra într-o echipă”.

Citește și: Sunteți pregătiți?! S-a întors Candoi și reacția chefilor a fost de milioane! „Cine e copilul?”

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Sezonul 10 din Chefi la cuțite aduce pe micile ecrane ale telespectatorilor un nou platou și o formulă unică. Este prima dată când show-ul are două prezentatoare, pe Irina Fodor și pe Gina Pistol.

Irina Fodor prezintă primele ediții ale emisiunii, iar Gina revine în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de defășurare a show-ului, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 12 septembrie 2022. Tobi Ibitoye este nigerianul care le-a pregătit chefilor un preparat „incendiar”... A cincea ediție Chefi la cuțite, lider detașat de audiență. În seara aceasta, o concurentă îi emoționează pe Chefi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x